Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στον Νέο Κόσμο: «Παραβίασε Stop και μας χτύπησε» λέει ο οδηγός

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στον Νέο Κόσμο: «Παραβίασε Stop και μας χτύπησε» λέει ο οδηγός

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (2.10.2024) όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε διασταύρωση στον Νέο Κόσμο.

Από τη σύγκρουση του σχολικού λεωφορείου με το αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο τραυματίστηκε ελαφρά η συνοδός, ενώ το μοναδικό παιδί που επέβαινε βρίσκεται στον παιδικό σταθμό και είναι καλά στην υγεία του.

Η συνοδός που τραυματίστηκε μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως το μοναδικό παιδί που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο δεν τραυματίστηκε και αντιμετώπισε το περιστατικό με απόλυτη ψυχραιμία.

«Ήμουν δεμένη κανονικά στο κάθισμα μου αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε με δύναμη ακριβώς στο σημείο που ήμουν εγώ. Επομένως με πέταξε στο μπράτσο του καθίσματος και χτύπησα στα πλευρά μου» σημείωσε. 

«Ακούστηκε μεγάλος θόρυβος, το παιδί το αντιμετώπισε ψύχραιμα, μας έβλεπε και εμάς να είμαστε ήρεμοι και δεν τρόμαξε. Εγώ έτρεξα κατευθείαν στο παιδί και ο οδηγός του σχολικού κατέβηκε να δει τι συνέβη. Βρίσκομαι στον Ερυθρό αυτή τη στιγμή και κάνω εξετάσεις» είπε.

Ο οδηγός του σχολικού μίλησε στο newsit.gr, λέγοντας πως έγινε το τροχαίο: «Εγώ ερχόμουν από την Ευδόξου και είχα μέσα μόνο ένα παιδάκι τρίχρονο που είχα πάρει από το Νέο Κόσμο, και τη σύνοδο. Εκεί στην Αγκύλης καθώς έφτασα υπάρχει ένα STOP, αλλά ο οδηγός του Ι.Χ. δεν το είδε, το παραβίασε, δεν γνωρίζω πως ακριβώς, αλλά το σίγουρο είναι ότι έπεσε πάνω στην πόρτα του σχολικού».

«Η σύνοδος από την πρόσκρουση χτύπησε λίγο ελαφρά στα πλαϊνά. Καθόταν η κοπέλα στο κάθισμα φορούσε και ζώνη, αλλά με το τράνταγμα που έγινε μετακινήθηκε απότομα λιγάκι και χτύπησε, πήγε προληπτικά για εξετάσεις» συνέχισε και εξήγησε πως το παιδί δεν έπαθε τίποτα και ήρθαν από τον παιδικό σταθμό και τον πήρανε κανονικά στο σχολείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις