Ελλάδα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Συντρίμμια στον δρόμο και φωτιά στο διάζωμα – Βίντεο ντοκουμέντο

Η πρόσκρουση του ΙΧ στην κολώνα ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή του εκσφενδονίστηκε στον δρόμο

Σφοδρότατη ήταν η πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε κολώνα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο 20χρονος οδηγός και η συνοδηγός του.

Από το τροχαίο στο ύψος της οδού Τερψιχόρης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο ο 20χρονος οδηγός, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή του οχήματος βρέθηκε σε απόσταση από το αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει το newsit.gr, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο ελάχιστα λεπτά μετά τη τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος «καρφώθηκε» σε κολώνα.

Μάλιστα, διακρίνονται κομμάτια από τη μηχανή και το αμάξωμα αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου ενώ έπιασε και φωτιά στο διάζωμα.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο 20χρονος λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στην Ποσειδώνος
Το ΙΧ που οδηγούσε ο 20χρονος λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στην Ποσειδώνος

Ο οδηγός του οχήματος έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ η 20χρονη συνοδηγός του εκτινάχτηκε εκτός του αυτοκίνητου και έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. Η ίδια φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο της σώμα και εξετάζεται αν φορούσε ζώνη ασφαλείας. 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μετά το τροχαίο
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μετά το τροχαίο

«Άκουσα γυναικεία κλάματα και βγήκα στο μπαλκόνι»

«Γύρω στη 1 παρά άκουσα ένα σύρσιμο στον δρόμο και έπειτα γυναικεία κλάματα και γι’ αυτό βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα το αυτοκίνητο στην άσφαλτο διαλυμένο και φωτιά στο διάζωμα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός

Ο 20χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ σημείωσε: «Αυτός ο άνθρωπος δεν είχε μπει στη διαδικασία να βγάλει δίπλωμα βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του, όποιον άλλο έμπαινε στο αυτοκίνητό του αλλά και τους άλλους οδηγούς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4