Ελλάδα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Συντρίμμια στον δρόμο και φωτιά στο διάζωμα – Βίντεο ντοκουμέντο

Η πρόσκρουση του ΙΧ στην κολώνα ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή του εκσφενδονίστηκε στον δρόμο

Σφοδρότατη ήταν η πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε κολώνα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο 20χρονος οδηγός και η συνοδηγός του.

Από το τροχαίο στο ύψος της οδού Τερψιχόρης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο ο 20χρονος οδηγός, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή του οχήματος βρέθηκε σε απόσταση από το αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει το newsit.gr, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο ελάχιστα λεπτά μετά τη τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος «καρφώθηκε» σε κολώνα.

Μάλιστα, διακρίνονται κομμάτια από τη μηχανή και το αμάξωμα αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου ενώ έπιασε και φωτιά στο διάζωμα.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο 20χρονος λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στην Ποσειδώνος
Το ΙΧ που οδηγούσε ο 20χρονος λίγα λεπτά μετά το τροχαίο στην Ποσειδώνος

Ο οδηγός του οχήματος έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ η 20χρονη συνοδηγός του εκτινάχτηκε εκτός του αυτοκίνητου και έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. Η ίδια φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο της σώμα και εξετάζεται αν φορούσε ζώνη ασφαλείας. 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μετά το τροχαίο
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μετά το τροχαίο

«Άκουσα γυναικεία κλάματα και βγήκα στο μπαλκόνι»

«Γύρω στη 1 παρά άκουσα ένα σύρσιμο στον δρόμο και έπειτα γυναικεία κλάματα και γι’ αυτό βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα το αυτοκίνητο στην άσφαλτο διαλυμένο και φωτιά στο διάζωμα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν είχε δίπλωμα ο οδηγός

Ο 20χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο ΣΚΑΙ σημείωσε: «Αυτός ο άνθρωπος δεν είχε μπει στη διαδικασία να βγάλει δίπλωμα βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό του, όποιον άλλο έμπαινε στο αυτοκίνητό του αλλά και τους άλλους οδηγούς».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Από ανάφλεξη ελαίων των μετασχηματιστών η πυρόσφαιρα μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη λέει έκθεση πραγματογνώμονα οικογένειας θύματος
Με τη σύγκρουση η μεγάλη ποσότητα του λαδιού διασκορπίστηκε στο σημείο και αναμίχτηκε εκτοξευόμενο, σαν εκνέφωμα με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας.
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
«Τη σκαπούλαρα, έχω σπάσει το πόδι μου και υποβλήθηκα σε επέμβαση» λέει ο 36χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στην Θεσσαλονίκη
«Πήγα κι εγώ εκεί και παρακαλούσα τον αστυνομικό που ήρθε να κάνει στον οδηγό το τεστ για το αλκοόλ και δεν το έκανε» λέει ο πατέρας του 36χρονου θύματος
Η στιγμή της παράσυρσης πεζού στην Θεσσαλονίκη