Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Σε σοβαρή κατάσταση ο 19χρονος που διασωληνώθηκε, ξεκληρίστηκαν δυο οικογένειες

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Σε σοβαρή κατάσταση ο 19χρονος που διασωληνώθηκε, ξεκληρίστηκαν δυο οικογένειες
eurokinissi

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση έχει μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ο 19χρονος νεαρός που τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία.

Ο 19χρονος φέρει πολύ σοβαρά τραύματα και διασωληνώθηκε άμεσα μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο άτυχος νέος είχε ορκιστεί σήμερα (26/07/2024) φαντάρος στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και επέστρεφε στην Αμαλιάδα από όπου κατάγεται με άδεια. Ο 44χρονος που σκοτώθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο, ήταν πατέρας του, ο οποίος είχε πάρει άδεια για να βρεθεί στην ορκωμοσία του γιου ενώ στο τροχαίο έχασε τη ζωή της και η 12χρονη αδερφή του.

Μαζί τους βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο θώρακα.

Στο άλλο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας καθώς και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανή βγήκε η 38χρονη μητέρα του και ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα και διακομίστηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, βρίσκονταν για διακοπές σε συγγενείς τους στο Ναύπλιο και σήμερα έκαναν εκδρομή.

Στο τρίτο όχημα που είχε εμπλοκή στο θανατηφόρο τροχαίο, επέβαιναν δυο ομογενείς από τις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την νταλίκα έστρεψαν μόνοι τους το όχημα και το έριξαν σε ένα χαντάκι για να αποφύγουν την νταλίκα. Δεν τραυματίστηκαν αλλά το όχημα τους υπέστη σοβαρές ζημιές.

Όσον αφορά τον 39χρονο οδηγό της νταλίκας έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Έχει ληφθεί αίμα για να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα. Επίσης έχει ζητηθεί και νεκροψία νεκροτομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 39χρονος όταν είναι σε θέση να απολογηθεί , θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών για να εξηγήσει πως συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Το χρονικό της φρίκης

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07/2024) στην Ελαία Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου.

Εκει ο οδηγός νταλίκας με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός του δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο Ηλείας.

Χαρακτηριστικό είνα πως για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος, πέρασε περίπου μισή ώρα, πριν το αντιληφθούν οι αρχές που είχαν φτάσει εκεί καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις