Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τροχαίο στη Μεσσηνία: «Σκοτώθηκε το 12χρονο κορίτσι μας» – Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των θυμάτων

Τροχαίο στη Μεσσηνία: «Σκοτώθηκε το 12χρονο κορίτσι μας» – Απαρηγόρητοι οι συγγενείς των θυμάτων

Το τροχαίο στη Μεσσηνία με τους 4 νεκρούς «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα, με τους συγγενείς των θυμάτων να είναι απαρηγόρητοι και ακόμα να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι άνθρωποι τους έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Ανάμεσα στα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στη Μεσσηνία, είναι ένα μωράκι αλλά και ένα 12χρονο κορίτσι που επέστρεφε από την ορκομωσία του αδερφού του, του 19χρονου φαντάρου που έχει τραυματιστεί σοβαρά και δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στο δυστύχημα, έχασε την αδερφή του αλλά και τον πατέρας του…

«Ήταν ένα παλικάρι 44 χρονών, στρατιωτικός, υπηρετούσε στη Ρόδο. Πολύ καλός οικογενειάρχης, αγαπούσε τη δουλειά του, πάρα πολύ καλό παιδί. Χθες ορκίστηκε το παιδί του. Πήγανε στην ορκωμοσία, ορκίστηκε το παιδί και γυρίζανε στο χωριό. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η μητέρα του, η 12χρονη κόρη του και ο 19χρονος γιος του που ορκίστηκε» περιγράφει στο newsit.gr συγγενής των θυμάτων.

«Η μητέρα του είναι με σπασμένα τα χέρια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τρίπολης, δεν της έχουν πει τι έγινε, το αγόρι είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και ο νεκρός μας είναι στο νεκροτομείο στην Πάτρα. Το 12χρονο κορίτσι μας σκοτώθηκε και αυτό» λέει ο άνθρωπος απαρηγόρητος.

Η μητέρα την οικογένειας εργαζόταν στη Ρόδο

«Η μαμά των παιδιών ήταν στη Ρόδο, δουλεύει στο αεροδρόμιο, την ενημέρωσαν τι είχε συμβεί και ήρθε η κοπέλα χθες αεροπορικώς με τη μεγάλη της κόρη που είναι 18 χρονών. Τρία παιδιά είχε το ζευγάρι.
Εγώ δεν πήγα ακόμη στο χωριό αλλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε είναι πάρα πολύ χάλια όλοι τους. Εμείς το μάθαμε από το διαδίκτυο τι συνέβη. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η κηδεία».

Η τραγωδία συνέβη όταν μία νταλίκα έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, επί της ε.ο. Πύργου – Μεθώνης. Συνολικά, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: Δύο παιδιά (12 μηνών και 12 ετών) και οι μπαμπάδες τους, ηλικίας 44 και 38 ετών…

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις