Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι δυο γονείς – Καλά το παιδί τους – Πέντε μηνών έγκυος η μητέρα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι δυο γονείς – Καλά το παιδί τους – Πέντε μηνών έγκυος η μητέρα

Τον εφιάλτη ζει μια ολόκληρη οικογένεια και οι συγγενείς τους καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι ζωές τους ήρθαν τα πάνω κάτω. Όλα έγιναν το πρωί σε ένα τροχαίο που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στον πατέρα, τη μητέρα και το παιδάκι τους. 

Ο πατέρας 37 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ η μητέρα 34 ετών διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο.

Το παιδάκι τους μόλις 2 ετών είναι καλά στην υγεία του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Οι γονείς θα χειρουργηθούν καθώς έχουν πολλαπλά τραύματα.

Μιλώντας στο newsit.gr η μητέρα του 37χρονου είπε: «Ο γιος μου και η νύφη μου μένουν στο Βέλγιο αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Τώρα είναι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ένας αστυνομικός από την τροχαία της Θέρμης μας ενημέρωσε για το τροχαίο. Τους χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Η νύφη μου είναι έγκυος 5 μηνών. Το εγγονάκι μας είναι καλά, μόνο το καρότσι του έγινε λιώμα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά».

Ο 45χρονος οδηγός κρατείται ενώ σύμφωνα με την μητέρα του ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δε θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο».

Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός ήταν μεθυσμένος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις