Site icon NewsIT

Τροχαίο στην παραλιακή στον Άλιμο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ

06.05.2022 | 14:31
Τροχαίο στην παραλιακή στον Άλιμο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο του Τραμ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, μετά το σοκαριστικό ατύχημα με το λεωφορείο που έγινε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (6.5.2022) στον Άλιμο, όταν το όχημα έπεσε πάνω σε κολώνα, πάνω στις γραμμές, στον Άλιμο.

Η κυκλοφορία των συρμών του Τραμ διεξάγεται πλέον κανονικά σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα». Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο με το λεωφορείο στην παραλιακή είχε αποτέλεσμα ο οδηγός και οι επιβάτες να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Δεν έπιασαν τα φρένα. Τα πάτησα, αλλά δεν λειτούργησαν» τόνισε ο οδηγός του λεωφορείου στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν τα αίτημα του ατυχήματος.

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στην παραλιακή

Το λεωφορείο «σκαρφάλωσε» πάνω στα κράσπεδα και κατέληξε πάνω σε κολώνα του Τραμ, από την οποία περνούν ηλεκτροφόρα καλώδια και από θαύμα δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Η εικόνα από το πως έγινε το λεωφορείο μετά την πρόσκρουσή του στην κολώνα είναι σοκαριστικές ενώ σημειώνεται πως θεωρείται τυχαίο ότι δεν πέρναγε κάποιος συρμός εκείνη την ώρα, καθώς πρόκειται για ώρα αιχμής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version