Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/04/2025) στο κέντρο του Μαραθώνα όταν φορτηγό πέρασε ξυστά από στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας μαθητής.
Σύμφωνα με το Marathon Today, το τροχαίο έγινε όταν οδηγός ενός λευκού φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο και αφού ανέβηκε στο κράσπεδο, πέρασε ξυστά από τη στάση λεωφορείου στον Μαραθώνα όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μαθητές και κατέληξε πάνω σε συρματοπλέγματα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από την τρελή πορεία του φορτηγού τραυματίστηκε ένας μαθητής Λυκείου στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομίας σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μαθητή της Α’ Λυκείου από την Ινδία, ο οποίος εκσφενδονίστηκε κάποια μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος και έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα σε κνήμη, περόνη και ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού, όπως επίσης και στο αριστερό του χέρι.