Site icon NewsIT

Τσίπρας: Aντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους θα καθαρίζετε την τρόικα – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

20.11.2013 | 12:25
Τσίπρας: Aντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους θα καθαρίζετε την τρόικα – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κανονικά ραντεβού με τις καθαρίστριες στο γραφείο του στην Βουλή αλλά τελικά κατέβηκε στο πεζοδρόμιο με μια ντουντούκα στο χέρι.

Στην Καραγιώργη Σερβίας, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών, βρέθηκε μαζί τις καθαρίστριες που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Αλέξης Τσίπρας, πήρε την ντουντούκα και είπε: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Στο πρόσωπό σας βλέπουμε την εξαθλίωση που έχει προκαλέσει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα της κλεπτοκρατίας που θέλει να κυβερνάει αυτή τη χώρα”.

Και κατέληξε: «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίζετε την τρόικα και την κλεπτοκρατία από όλη τη χώρα».

Είπε επίσης ότι θα αποκαταστήσεις τις αδικίες και σε περίπτωση αλλαγής του πολιτικού σκηνικού θα γυρίσουν όλες πίσω στις δουλειές τους.

Οι καθαρίστριες κατήγγειλαν ότι δεν τους επετράπη να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, με τον κ. Τσίπρα να σχολιάζει: “Δεν έχουν χρόνο, έχουν την τρόικα πάνω”.

“Ήρθαμε για να καταγγείλουμε τη στάση της κυβέρνησης που αρνούνται να σας συναντήσουν. Εχουν πολλή δουλειά για να υλοποιούν τις εντολές της τρόικας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα, οι συγκεντρωμένες καθαρίστριες μετακινήθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών όπου γίνεται η συνάντηση του οικονοικού επιτελείου με την τρόικα. Δημιουργήθηκε μικρή ένταση όταν δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν περισσότερο τα ΜΑΤ.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Τατσόπουλου – Δείξτε αλληλεγγύη μεταξύ σας!

Πάγκαλος: “Αν βγεί ο Τσίπρας με 70% θα μπούμε σε ένα αεροπλάνο και θα φύγουμε διότι θα διαλυθεί η χώρα”

Κουβέλης: Δεν απορρίπτω κυβέρνηση συνεργασίας με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version