Τραγικές στιγμές για την μητέρα του Βασίλη Καλογήρου, η οποία υποβασταζόμενη από τον σύζυγό της πήγε στο σημείο, όπου εντοπίστηκε η σορός στον Τύρναβο.
Η Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας που ερευνά την υπόθεση των Τεμπών ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/02/2025) ότι η σορός άνδρα εντοπίστηκε στην Τυρνάβο στην περιοχή Περαχώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Είχε αναγνωρίσει τον γιο της από τις φωτογραφίες, από τα ρούχα, τα παπούτσια και τη σωματοδομή του, ενώ έφτασε συντετριμμένη στο σημείο αντίκρισε τη σκληρή αλήθεια.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star στάθηκε ακίνητη, κοίταξε το πτώμα, έκανε τον σταυρό της και αποχώρησε ράκος. Στο πλευρό της ο σύζυγός της, ο οποίος δεν αποχωριζόταν ποτέ τον γιο του.
Ο άτυχος Βασίλης, που η εξέταση DNA αναμένεται να επιβεβαιώσει ότι η σορός ανήκει σε αυτόν, βρέθηκε πεσμένος ανάσκελα. Δίπλα του βρίσκονταν κλειστά τα μπλε γυαλιά του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αστυνομικοί και πυροσβέστες κατέβασαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα το πτώμα από τον λόφο, το οποίο εντοπίστηκε σχεδόν 50 ημέρες μετά την εξαφάνιση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Ένας κτηνοτρόφος ήταν ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος. Οδηγήθηκε εκεί από τα σκυλιά του, τα οποία επί πέντε ημέρες γάβγιζαν ασταμάτητα.
Πλέον οι αρχές καλούνται να ερευνήσουν αν ο θάνατος του 39χρονου ήταν δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, ενώ από την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή δε φαίνονται κακώσεις στο κορμί του.
Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δώσουν απαντήσεις στα ακριβή αίτια θανάτου του.
Το ερώτημα για το πως βρέθηκε εκεί ο Βασίλης Καλογήρου παραμένει καθώς το σημείο απέχει 18χλμ από τη Λάρισα και για να την διανύσει καποιος χρειάζεται τουλάχιστον 4 ώρες και 10 λεπτά. Επίσης ερωτηματικό παραμένει πως έφτασε μέχρι εκεί, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.