Ελλάδα

Τύρναβος: Βρέθηκε σορός άνδρα στην Περαχώρα – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Συγγενείς του 39χρονου αγνοούμενου θα κληθούν να αναγνωρίσουν αν ο ρουχισμός ανήκει στον Βασίλη Καλογήρου

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (17.02.25) στην περιοχή Περαχώρας Τυρνάβου, καθώς εντοπίστηκε σορός σε έναν λόφο κοντά στον Πηνειό ποταμό, με τις Αρχές να προσπαθούν να φτάσουν στην ταυτοποίηση του πτώματος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από τις όχθες του Πηνειού ποταμού και σε προχωρημένη σήψη. 

Φέρεται να ανήκει σε άνδρα, τα ρούχα του οποίου αναμένεται να τα δουν οι συγγενείς του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2024.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τον γιο της εισαγγελέως Εφετών, η οποία είχε χειριστεί την υπόθεση των Τεμπών.

Στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 39χρονος είχε βγει για έναν περίπατο κοντά στις όχθες του Πηνειού, όπως συνήθιζε, ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εθεάθη για τελευταία φορά στην περιοχή γύρω από τον ποταμό Πηνειό, ενώ η οικογένειά του έχει δηλώσει ότι εκείνο το απόγευμα δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Παρά τις έρευνες των Αρχών ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο που να οδηγεί στον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτό το σημείο βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου - Δύσκολα προσβάσιμο και 200 μέτρα από τη μονάδα όπου δούλευε ο κτηνοτρόφος που τον εντόπισε
Άνοιξε μετά από 48 και πλέον ώρες ο χώρος, που είχε αποκλειστεί περιμετρικά από τη σορό του 39χρονου, προκειμένου να συλλεχθούν πιθανά στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου
«Ο πατέρας του ήταν η μόνη παρέα του», λένε κάτοικοι της Καστοριάς όπου εργαζόταν ως ψυχολόγος ο Βασίλης Καλογήρου
«Στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε στα σχολεία του νομού μας η εικόνα που άφησε ο Βασίλης Καλογήρου, ήταν ενός ευγενικού, μετρημένου και ευσυνείδητου ανθρώπου»
Φωτογραφία Facebook / Ο Βασίλης Καλογήρου