Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Τζακ ποτ 5,8 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ την Τρίτη – Με τα ομαδικά δελτία του opaponline.gr επιμερίζεται το κόστος και τα κέρδη

Τζακ ποτ 5,8 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ την Τρίτη – Με τα ομαδικά δελτία του opaponline.gr επιμερίζεται το κόστος και τα κέρδη

Είκοσι συνεχόμενα τζακ ποτ έχουν σημειωθεί στο ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ, το οποίο μοιράζει το βράδυ της Τρίτης τουλάχιστον 5,8 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας καθώς και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους, από όπου κι αν βρίσκονται, και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App.

Μάλιστα, για όλους τους νέους παίκτες υπάρχει διαθέσιμη και μια μοναδική προσφορά γνωριμίας*, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το ΤΖΟΚΕΡ Group Play ήρθε στο opaponline.gr

Με το ΤΖΟΚΕΡ Group Play, που είναι πλέον διαθέσιμο στο opaponline.gr, όλοι οι διαδικτυακοί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν συμμετοχές σε ομαδικά δελτία επιμερίζοντας το κόστος και τα κέρδη.

Όσοι επιλέξουν να παίξουν online με ομαδικό δελτίο, είναι σίγουρο πως θα πετύχουν τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ, αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν συμπληρωμένα και τα 20 ΤΖΟΚΕΡ. Παράλληλα, έχουν συμπληρωμένους και περισσότερους από 5 αριθμούς, αυξάνοντας τις πιθανότητες των παικτών να κερδίσουν.

Στο opaponline.gr και στο Opaponline App υπάρχουν διαθέσιμα διαφορετικά μεγέθη δελτίων, αναλόγως τις συμμετοχές, ώστε οι διαδικτυακοί παίκτες να επιλέξουν σε ποιο δελτίο θέλουν να συμμετάσχουν και με πόσες συμμετοχές.

Για να κατατεθεί επιτυχώς ένα ομαδικό δελτίο, θα πρέπει πρώτα να έχουν συμπληρωθεί όλες οι συμμετοχές του.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 5,8 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων ολοκληρώνεται μισή ώρα νωρίτερα στις 21:30.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις