Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Βρέθηκε νεκρός μετά από 40 ημέρες ερευνών

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Βρέθηκε νεκρός μετά από 40 ημέρες ερευνών

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στις 6 Φεβρουαρίου, οι αρχές χτένιζαν την περιοχή κοντά στη Γαλακτομική Σχολή των Ιωαννίνων για να βρουν κάποιο ίχνος που θα έριχνε φως στο θρίλερ.

Η οικογένεια του σπουδαστή, με τη βοήθεια του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, των αστυνομικών αρχών και δυτών, πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, απ’ όπου πρωτοχάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου.

Το πρωί του Σαββάτου έγινε η τελευταία εξόρμηση των αρχών, στη λίμνη Παμβώτιδα, από συνεργεία και δύτες, που χρησιμοποίησαν ειδικά σκάφη και μηχανήματα, “χτενίζοντας” τα θολά νερά της λίμνης και με την ορατότητα ούτε στο μισό μετρό.

Ο Μάριος Μυρωνάκης, συγγενής της οικογένειας Γιακουμάκη, που διατηρεί την Ιόνια Ναυαγοσωστική & Ταχυπλόων Σχολή στην πόλη της Ηγουμενίτσας, έκανε καταδύσεις και ερεύνησε σχολαστικά μια έκταση της λίμνης στην περιοχή της “Σκάλας”.

Παράλληλα, με ειδικό σκάφος που διαθέτει τεχνολογία υψηλής ανάλυσης Sonar, σκαναρίστηκε σχολαστικά μια τεράστια έκταση στον πυθμένα της λίμνης Παμβώτιδας.

Δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος, όμως, του 20χρονου φοιτητή.

Στις έρευνες συμμετείχε και το καταδυτικό συνεργείο “Μαρκέτος”. Δείτε το video από τις έρευνες.

Έρευνες και στον Πειραιά για τον φοιτητή – Η συγκίνηση της μητέρας

Στις 28 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε μεγάλη κινητοποίηση μέσω του διαδικτύου, από φίλους του Βαγγέλη και την οικογένεια του, στον Πειραιά.

Το ραντεβού δόθηκε στον Ηλεκτρικό Σταθμό .

Η αδερφή του Βαγγέλη με φωτογραφίες του στα χέρια - ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Στον ηλεκτρικό του Πειραιά - ΦΩΤΟ NEWSIT

Εσείς μήπως είδατε τον φοιτητή; - ΦΩΤΟ NEWSIT

Συγκινημένη, η μητέρα του Βαγγέλη, με δάκρυα στα ματια, είχε πει μεταξύ άλλων πως ελπίζει ότι σήμερα θα βρεθεί ο Βαγγέλης και ευχαρίστησε τα παιδιά για αυτή την προσπάθεια που έκαναν από μόνα τους.
Το μόνο που θέλει λέει η μητέρα, είναι να βρεθεί ο Βαγγέλης και τα αιτία θα τα δούμε μετα…

Μαζί με τον κόσμο που αναζητά τον 20χρονο, είναι και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος όπως είπε, γίνεται πόρτα πόρτα η αναζήτηση του Βαγγέλη.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σύμφωνα με τον θείο του φοιτητή, Γιάννη Γιακουμάκη, η οικογένεια δεν έχει σκοπό να ανοίξει βεντέτα με τους ανθρώπους που ευθύνονται για την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Οι δικοί του άνθρωποι, ήθελαν μόνο να βρουν το παιδί τους και τα υπόλοιπα, θα αναλάβει η Δικαιοσύνη.

 

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr, epiruspost.gr
ΦΩΤΟ: eurokinissi.gr, ΑΠΕ
Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε