Σάββατο, 3 Αυγ.
36oC Αθήνα

Βάλε σαγιονάρες, πάμε παραλία

σαγιονάρες Rider

Η Ελένη Φουρέιρα μας τραγουδά «40 βαθμοί, λιώνει το κορμί» και δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να μας βάλει στον ρυθμό της. Επειδή συμφωνούμε εδώ και χρόνια μαζί της πως «η λύση είναι μία, πάμε παραλία», αυτό που μένει είναι να φροντίσουμε για το πιο πιο απαραίτητο αξεσουάρ των εξορμήσεών μας.

Με το θερμόμετρο να έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα, οφείλουμε στον εαυτό μας να προετοιμαστούμε για τις πρώτες μας βόλτες και βουτιές. Γιατί το καλοκαιράκι και ιδιαίτερα η παραλία θέλει την κατάλληλη οργάνωση για να απολαύσουμε ξέγνοιαστα και πάνω απ’ όλα άνετα τις στιγμές μας. Ανάμεσα στα απολύτως απαραίτητα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν φυσικά οι σαγιονάρες.

Οι ρυθμοί χαλαρώνουν και δικαιούμαστε πιο άνετο βήμα στις χαλαρές βόλτες και την παραλία. Βασιλιάς των καλοκαιρινών «παπουτσιών» είναι δικαιωματικά οι σαγιονάρες και τα ξαδερφάκια τους, τα σανδάλια. Είναι η δική τους εποχή να ξεχωρίσουν και μπορούν να το κάνουν σε εντυπωσιακό βαθμό για το είδος τους. Φροντίζουν φυσικά να ανταποκρίνονται ιδανικά στις απαιτήσεις κάθε στυλ και ηλικίας.

Αλήθεια ξέρω πόσο λατρεύεις τα πάνινα παπούτσια και τα αθλητικά σου. Αλλά επιβάλλεται for the sake of summer και όλων μας γύρω σου να τα αποχωριστείς. Και να είσαι σίγουρος πως τα κάτω άκρα σου θα σε ευγνωμονούν για την ελευθερία που τους χάρισες. Δεν θα χρειαστεί μάλιστα καν να σκύψεις για να ακούσεις το εκκωφαντικό “φτου ξελευτερία” που θα φωνάζουν πανηγυρικά.

Σαγιονάρες και freedom!

Ας μην καταδικάσεις τα πόδια σου σε κλειστά παπούτσια και αυτό το καλοκαίρι. Και σου έχουμε τις ιδανικές προτάσεις για αυτό. Οι σαγιονάρες Rider έρχονται απευθείας από τη Βραζιλία και έχουν βαλθεί να σε μυήσουν σε ρυθμούς Rio de Janeiro.

Οι επιλογές σε σχέδια και χρώματα πολλές (πέδιλα, σαγιονάρες με prints, μονόχρωμες ή με ιδιαίτερες διχρωμίες στα λουράκια, με scratch, με λεπτές/ενισχυμένες/ανατομικές σόλες και “μουντιαλικές” με τα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας).

Δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις την αντρική καλοκαιρινή σειρά της Rider στο adamsshoes.gr και να γιορτάσεις την ελευθερία σε κάθε σου βήμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις