Δευτέρα, 22 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βάσεις 2014: results.it.minedu.gov.gr – Δείτε τα αποτελέσματα των βάσεων

Βάσεις 2014: results.it.minedu.gov.gr – Δείτε τα αποτελέσματα των βάσεων
Τελείωσε η αγωνία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το 2014. Δείτε αναλυτικά τις βάσεις για όλες τις σχολές.
 
Τελείωσε η αγωνία για ψιλιάδες υποψήφιους των Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα οι βάσεις από το υπουργείο Παιδείας στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Οι βάσεις έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν με τον κωδικό τους και τα αρχικά του επώνυμου τους να δουν σε ποια σχολή κατάφεραν να εισαχθούν.
ΔΕΣ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 
Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα αντίστοιχα σχολεία ευθύνης τους. Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών – αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών- μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής, ενώ τις σχολές εισαγωγής μπορούν οι υποψήφιοι να δουν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου.
 
Διαβάστε
Βάσεις 2014: Δες τις βάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Εκτίναξη των βάσεων στην επαρχία – Έως και 1.000 μόρια πάνω!
 

Βάσεις 2014: Μεγάλη η άνοδος λόγω των αριστούχων – Τη Δευτέρα η εγκύκλιος για τις μετεγγραφές
 

Απογειώθηκαν οι βάσεις των σχολών λόγω μετεγγραφών – Από 200 ως και 800 μόρια πιο πάνω οι περιζήτητες σχολές και στα πανεπιστήμια της περιφέρειας

Εκτίναξη των βάσεων από 250 ως και 700 μόρια – Ποιες σχολές γίνονται… άπιαστες

Εκτιμήσεις βάσεων: Παίρνουν την… ανηφόρα – Έως 700 μόρια πάνω οι σχολές με μεγάλη ζήτηση

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε