Ελλάδα

Βασίλης Καλογήρου: Ο διάλογος της Σοφίας Αποστολάκη με τη Μαρία Καρυστιανού – «Εσείς το πήρατε καμένο, εγώ το πήρα φαγωμένο»

Η πρόεδρος του συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών βρέθηκε στην κηδεία του 39χρονου γιου της εισαγγελέως εφετών Λάρισας

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καλογήρου είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης (19.2.25) συγγενείς και φίλοι του 39χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε ορεινή περιοχή στην Περαχώρα Τυρνάβου και ενώ τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 30 Δεκεμβρίου 2024.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία του Βασίλη Καλογήρου ήταν η μητέρα του, εισαγγελέας εφετών Λάρισας, Σοφία Αποστολάκη, η οποία είχε χειριστεί και την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.

Στην κηδεία παραβρέθηκε και η πρόεδρος του συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

«Καλώς ανταμώσαμε, όλα είναι σχετικά», είπε η Μαρία Καρυστιανού. Με την μητέρα του Βασίλη Καλογήρου να της απαντά: «Εσείς το πήρατε καμένο. Εγώ το πήρα φαγωμένο».

«Να ζείτε καλά, ευλογημένα και κοντά στον θεό», τόνισε σε δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους στο νεκροταφείο της Λάρισας.

Μάλιστα, σε ερώτηση για την ανάρτηση που έκανε «εσείς και το αφεντικό σας τι τέλος θα έχετε;», απάντησε: «Δεν θα σας πω εσάς, δεν είστε αρμόδιοι εσείς για να σας πω. Θα το πω στους αρμοδίους».

«Ίσως οι μόνες λέξεις κουράγιο και δύναμη στους οικείους να είναι οι λέξεις που αρμόζουν και θα συντροφεύουν την πορεία αυτών των ανθρώπων. Πέρα από ότι μου έχουν περάσει από το μυαλό διάφορες σκέψεις και πιστεύω ότι έχουν περάσει σε όλους μας, σήμερα ήρθα γιατί ένιωσα ότι έπρεπε να βρίσκομαι εδώ να αποχαιρετήσω τον Βασίλη», δήλωσε η Μαρία Καρυστιανού προσερχόμενη στην κηδεία.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Τα υπονοούμενα περί δολοφονίας και η παρέμβαση του Αρείου Πάγου
Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του αδικοχαμένου 39χρονου
Φωτογραφία Facebook / Ο Βασίλης Καλογήρου
Η διαδρομή θανάτου του Βασίλη Καλογήρου στο μικροσκόπιο των Αρχών - Μάρτυρας «κλειδί» από την Αθήνα κατέθεσε για την υπόθεση
Η νεκροτομή έδειξε κάκωση σε οστό του λάρυγγα, με τις ιστολογικές εξετάσεις να είναι εκείνες που θα αποσαφηνίσουν εάν αυτή προηγήθηκε του θανάτου του 39χρονου ψυχολόγου
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο