Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: “Απ’ τον Βορρά μέχρι τον Νότο” το τελευταίο χειροκρότημα – Στην Καβάλα η ταφή του

Στην «αγκαλιά» της μακεδονικής γης αναμένεται να μπει αύριο Τετάρτη (27.12.2023) ο Βασίλης Καρράς, αφού συγγενείς και φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, εκεί όπου θα γίνει η ταφή του μετά την κηδεία του που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Συντετριμμένη η σύζυγος, η κόρη και οι συγγενείς του, οι φίλοι του αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του, απλοί άνθρωποι που ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, η κηδεία του Βασίλη Καρρά σήμερα στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης.

Με τα τραγούδια «Δεν Πάω Πουθενά», «Νύχτα Ξελογιάστρα» και το ποντιακό μοιρολόι «Αητέν’ς επαραπέτανεν», η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά τον συνόδευσε κατά την έξοδό της σορού του από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου τραγούδησε για ακόμα μια φορά τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, θέλοντας και οι ίδιοι να τους ακούσει, αφού για ακόμα μια φορά του έδειξαν και εκείνοι την αγάπη τους. Φυσικά, δεν θα είναι η τελευταία φορά, αφού οι επιτυχίες του θα ακούγονται συνέχεια.

Άλλωστε, ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να σημαδέψει γενιές και γενιές με τα τραγούδια του και να αποκτήσει θαυμαστές όλων των ηλικιών. Φοιτητές, νέοι και μεγάλης ηλικίας άνθρωποι έχουν τραγουδήσει, έχουν γλεντήσει και έχουν «πονέσει» με τις επιτυχίες του και αυτές θα ακούγονται μέχρι αύριο σε όλη τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν να παίζουν.

Αύριο Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι, η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο και θα του δώσουν το τελευταίο χειροκρότημα. Η ταφή του θα γίνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γη που τον γέννησε και τώρα θα τον αγκαλιάσει ξανά.

Είναι ένας τόπος που ο Βασίλης Καρράς αγαπούσε και νοιαζόταν πολύ. Γι’ αυτό και οι συγχωριανοί του τον θεωρούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους και έτσι ήταν. «Ήταν ψυχούλα, βοηθούσε τους πάντες», δήλωσαν.

karras orxistra karras orxistra karras karras kideia exodos mana kori karras ndp karras ste stefania karras stefania karras

Φωτογραφίες: NDP

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η διαβόητη ομάδα των Ανατολικών με τα λαθραία τσιγάρα, ο πόλεμος με την Greek Mafia και το μεγάλο αφεντικό στο Ντουμπάι
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και με απο τις «κορυφαίες» όλων των εποχών
Λαθραία τσιγάρα