Site icon NewsIT

Βασίλης Κικίλιας: Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν σκληρή μάχη για να αντιμετωπιστούν 68 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

19.07.2024 | 19:38
Βασίλης Κικίλιας: Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν σκληρή μάχη για να αντιμετωπιστούν 68 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Στις πυρκαγιές που αντιμετώπισαν σήμερα Παρασκευή (19.7.24) οι πυροσβεστικές δυνάμεις αναφέρεται o υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Ο κ. Κικίλιας τονίζει ότι «ο παρατεταμένος καύσωνας, η ξηρασία, οι ισχυροί άνεμοι και η αυξημένη ξηρή κεραυνική δραστηριότητα, δοκίμασαν σκληρά και σήμερα το έργο των πυροσβεστών, που αντιμετώπισαν 68 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα».

«Ο παρατεταμένος καύσωνας, η ξηρασία, οι ισχυροί άνεμοι και η αυξημένη ξηρή κεραυνική δραστηριότητα, δοκίμασαν σκληρά και σήμερα το έργο των πυροσβεστών, που αντιμετώπισαν 68 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

«Στη Ροδόπη με δύο πυρκαγιές στα Αμπελάκια και στις Σάππες, στο Αβγό Ιωαννίνων, στο Καστράκι Αρκαδίας, στον Πύργο Κόνιτσας, στο όρος Πάικο στην Πέλλα αλλά και στις Ερυθρές στην Αττική, επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα έδωσαν σκληρή μάχη για να περιοριστούν τα πύρινα μέτωπα».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν νύχτα και μέρα», καταλήγει ο κ. Κικίλιας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version