Τρίτη, 3 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Βασιλίσσης Σοφίας: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα 50χρονο – Νέες εικόνες από το σημείο

Βασιλίσσης Σοφίας: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα 50χρονο – Νέες εικόνες από το σημείο

Ένας 50χρονος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (2.9.24) επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας.

Στο τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας με θύμα έναν 50χρονο οδηγό μηχανής, ενεπλάκησαν τρία οχήματα: δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είχε μεγαλύτερη συμμετοχή και ένα σκούτερ, στο οποίο επέβαινε ο 50χρονος. Η σύγκρουση των τριών οχημάτων έγινε στο ύψος της Ρηγίλλης, ακριβώς μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το σκούτερ κινούμενο επί της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση από το Χίλτον προς το Σύνταγμα, φτάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ρηγίλλης παρέκκλινε της πορείας της δεξιά, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε αρχικά με το ΙΧ που οδηγούσε 25χρονος και στη συνέχεια με άλλο ΙΧ που οδηγούσε 41χρονος.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά αστυνομικοί της Τροχαίας έκλεισαν το ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας από τη Ρηγίλλης στο ρεύμα προς Χίλτον, ενώ απέκλεισαν και μια λωρίδα από το ρεύμα προς Σύνταγμα. Σύμφωνα με αναφορές, δυο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο τρία λεπτά μετά τη σύγκρουση και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον 50χρονο από το οδόστρωμα. Ο αναβάτης φέρεται ότι φορούσε κράνος, ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης είναι το γεγονός ότι αποκολλήθηκε η σέλα από το δίκυκλο.

Στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας έφτασε σύντομα και το ανακριτικό της Τροχαίας που πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, τους οδηγούς των δυο ΙΧ που συμμετείχαν στο δυστύχημα και συνεπιβάτες τους. Παράλληλα, οι οδηγοί οδηγήθηκαν για αιμοληψία, όπως προβλέπεται σε τέτοια συμβάντα.

Κατά τις 20.30 η Βασιλίσσης Σοφίας παραδόθηκε στην κυκλοφορία, όμως ταυτόχρονα επιβεβαιώθηκε ότι ο αναβάτης του σκούτερ άφησε την τελευταία του πνοή. Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις