Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει η υπεράσπιση της μητέρας – Που το στηρίζουν

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό που έχει τεθεί σε καθεστώς προσωρινής κράτησης.

Η 37χρονη που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κόρης της απ’ τον Κολωνό, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση οδηγήθηκε σε ειδικό κελί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Οι συνήγοροι της από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν την αθωότητα της. Όπως αναφέρουν τόσο τα στοιχεία της δικογραφίας όσο και οι μαρτυρίες των συγγενών, των παιδιών και των φιλικών προσώπων κατηγορούμενης δεν οδηγούν στο αδίκημα της μαστροπείας.

Με βάση όλα τα παραπάνω κι εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν δραστηριότητας της 37χρονης στην εφαρμογή όπου κλείνονταν έναντι αμοιβής τα ραντεβού της ανήλικης με τους παιδοβιαστές, οι δικηγόροι της σκοπεύουν σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr να ζητήσουν την αντικατάσταση την προσωρινής της κράτησης με άλλους περιοριστικούς όρους.

Ακόμα ένας άνδρας που συνομιλούσε με τη 12χρονη παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ – Νέα κατάθεση του παιδιού την Τετάρτη

Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι, στο άμεσο χρονικό διάστημα η υπεράσπιση της μητέρας που κατηγορείται για μαστροπεία της κόρης της θα καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισης στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

«Επιμένει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κατηγορία. Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το site, που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε- με την κατηγορία», είχε αναφέρει στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ», ο ένας εκ των δικηγόρων της 37χρονης, ο Απόστολος Λύτρας.

Επεσήμανε πως «η 12χρονη έχει δώσει κατάθεση που η μητέρα της δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Έπρεπε να δεχθούν την κατάθεση του παιδιού στο σύνολό της»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 19χρονος με χτύπησε στο κεφάλι μαζί με φίλο του» λέει ο 18χρονος που ξυλοφόρτωσε συνομήλικό του στη Χαλκίδα
«Αποδεικνύεται ότι ο εντολέας μου έχει κακώσεις και έχει πάθει εγκεφαλική διάσειση από τα χτυπήματα, αυτός ήταν το θύμα», τονίζει ο δικηγόρος του 18χρονου που επιτέθηκε στον 19χρονο
Το θύμα ξυλοδαρμού στη Χαλκίδα
2
Η «Κυρά του Δέλτα» στον Έβρο απέκτησε ρεύμα έπειτα από 45 χρόνια – Με παρέμβαση Μητσοτάκη ηλεκτροδοτήθηκε η καλύβα της
Η καλύβα της κυρίας Παπακωστίδου βρίσκεται στις εκβολές του Δέλτα του ποταμού Έβρου και η ηλεκτροδότηση έγινε με πάνελ που τοποθετήθηκαν στην οροφή
Άρτεμη Παπακωστίδου, η «Κυρά του Δέλτα» με την ελληνική σημαία στον Έβρο
Καρέ καρέ η στιγμή που 4 κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτι στη Βαρυμπόμπη - Άρπαξαν ολόκληρο συρτάρι και εξαφανίστηκαν
Οι κάτοικοι στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν και δημιούργησαν ομαδική συνομιλία στα social media για να ενημερώνουν ο ένας τον άλλο για ύποπτα άτομα στην περιοχή
Ληστές