Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από Ηλεία: Η Βασιλική πλένει το αυτοκίνητο του 37χρονου 20 λεπτά πριν εξαφανιστεί

Βίντεο ντοκουμέντο από Ηλεία: Η Βασιλική πλένει το αυτοκίνητο του 37χρονου 20 λεπτά πριν εξαφανιστεί

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η 11χρονη να πλένει το αυτοκίνητου του 37χρονου δολοφόνου θείου της στην Ηλεία, λίγα λεπτά πριν την εξαφάνισή της, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφαλίσαμε έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο της μητέρας του κοριτσιού και είναι έξω από το σπίτι στην Ηλεία, όπου διέμενε το άτυχο κορίτσι.

Όπως θα δείτε κι εσείς, η ανήλικη είναι χαρούμενη και περιφέρεται γύρω από το αυτοκίνητο του θείου της με ένα σφουγγάρι στα χέρια και το πλένει.

Μέσα σε αυτό βρίσκεται ο 37χρονος που λίγη ώρα αργότερα με αυτό το όχημα την οδήγησε σε ερημική περιοχή της Ηλείας και της αφαίρεσε τη ζωή, καθώς η ανήλικη τόλμησε να αρνηθεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο γύρω στις εννέα το βράδυ της Κυρίακης (11.06.2024). Λίγα λεπτά αργότερα η 11χρονη θα φύγει από το σπίτι της και όπως δείχνουν και οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες από τον κεντρικό δρόμο του χωριού Μυρτιά, θα επιβιβαστεί στο συγκεκριμένο όχημα που οδηγεί ο μετέπειτα δολοφόνος της.  

Μάλιστα, η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, μιλώντας χθες το βράδυ στο newsit.gr, είχε αναφερεθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό. «Ήμασταν στη βεράντα μου έξω και η Βασιλική του έπλενε το αμάξι. Του λέει κουμπάρε, ο μπαμπάς μου δεν σου έδωσε το αμάξι αυτό να το γεμίσεις σκόνη. Το αυτοκίνητο αυτό του το είχαμε πουλήσει εμείς».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις