Δευτέρα, 5 Αυγ.
29oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου έγινε στις αρχές Ιουλίου στο Ψυχικό και σόκαρε όλη τη χώρα. Με το φως του ήλιου, σε ένα πολυσύχναστο σημείο, ο δολοφόνος σκότωσε εν ψυχρώ το θύμα, την ώρα που πάρκαρε ανυποψίαστο το αυτοκίνητο.

Σχεδόν ένα μήνα μετά, το MEGA αποκαλύπτει βίντεο με τη στιγμή της δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, στο Ψυχικό. Στις σκληρές εικόνες, φαίνεται το αυτοκίνητο του άτυχου τοπογράφου, τη στιγμή που εκείνος προσπαθεί να το παρκάρει, ενώ σταματάει δίπλα από το παράθυρό του η μηχανή του εκτελεστή.

Τότε ο δολοφόνος αρχίζει να πυροβολεί ασταμάτητα το θύμα, μέχρι αυτό να πέσει νεκρό!

Με χαρακτηριστική ψυχραιμία, στη συνέχεια προσπαθεί να ακινητοποιήσει τη μηχανή του, πηγαίνει ακόμα πιο κοντά στο παράθυρο του θύματος και αρχίζει να πυροβολεί ξανά. Ο άτυχος τοπογράφος πυροβολήθηκε τουλάχιστον 15 φορές…

Η πρώτη σκηνή της εκτέλεσης κράτησε 6 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν 15 δευτερόλεπτα που ο δολοφόνος προσπαθούσε να… βολευτεί, πριν αδειάσει ξανά το όπλο του πάνω στο θύμα.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 44χρονος, ο οποίος αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα. Σύμφωνα με το Mega πάντως, στο κινητό του 44χρονου εκτός των άλλων στοιχείων, έχει βρεθεί και φωτογραφία από προηγούμενη παρακολούθηση του θύματος…

Σε εξέλιξη είναι ακόμα η έρευνα για τον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης η οποία έχει συνδεθεί με την «μαφία της Μυκόνου».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις