Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία σε περίπτερο στο Παγκράτι

Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση δυο αδίστακτων ληστών που είχαν γίνει φόβος και τρόμος για περίπτερα, μίνι μάρκετ και βενζινάδικα φέρνει στο φως το newsit.gr.

Όπως φαίνεται και βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr οι δυο ληστές σταματούν έξω από ένα περίπτερο στο Παγκράτι και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο όπως αυτόν της Φιλολάου. Εκεί προσποιούμενοι τους πελάτες, ξεγελούν και γυρνούν κάτω τον περιπτερά και ξεφεύγουν.

Τα δυο άτομα είχαν κάνει 14 ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά πριν από μερικές μέρες μπήκε τέλος στη δράση τους, όταν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δυο τους είχαν συστήσει συμμορία που βραδινές ώρες ή ξημερώματα έκανε ληστείες (14 έχουν ήδη εξιχνιαστεί). Το newsit.gr είχε φέρει στο φως και άλλα βίντεο  από δυο ληστείες: μια σε περίπτερο στην Ηλιούπολη κι άλλη μια σε πρατήριο βενζίνης.

Σε ένα τρίτο βίντεο ντοκουμέντο, ο ένας από τους δράστες μπαίνει σε μίνι μάρκετ με το όπλο στα χέρια. Αλλά δεν έχει υπολογίσει την αντίδραση του υπαλλήλου, ο οποίος επιχειρεί να τον αφοπλίσει και αφού τον αιφνιδιάζει, το βάζει στα πόδια. 

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της 31η Αυγούστου σε Βύρωνα και Παγκράτι, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Δράστες είναι ένας 28χρονος αλλοδαπός και ένας 30χρονος Έλληνας. Δρούσαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και για να τρομάξουν τα θύματά τους χρησιμοποιούσαν ένα όπλο ρέπλικα και ένα μαχαίρι, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μποτιλιάρισμα στην επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας – Καθυστερήσεις στις Θερμοπύλες λόγω έργων
Οι εκδρομείς, εκτός από τη μεγάλη κίνηση έχουν να αντιμετωπίσουν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες με αρκετή βροχή σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου
Με βήμα σημειωτόν η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας
Νεκροί ο 91χρονος πατέρας, η 83χρονη μητέρα και ο 56χρονος γιος στην φονική καραμπόλα στην Κατεχάκη - «Ο οδηγός βγήκε με αίματα στο στόμα», λένε αυτόπτες μάρτυρες
Οι ηλικιωμένοι γονείς ανασύρθηκαν νεκροί από το αυτοκίνητο, ο γιος απεγκλωβίστηκε όμως κατέληξε στο νοσοκομείο - Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσε ο 56χρονος γιος
Τροχαίο στην Κατεχάκη
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες