Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι: Τα δεδομένα που ανατρέπουν την υπόθεση

Βίντεο – ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι: Τα δεδομένα που ανατρέπουν την υπόθεση

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται καρέ – καρέ το έγκλημα, τα ξημερώματα της 28ης Απριλίου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε, διάρκειας 55 δευτερολέπτων δείχνει όλες τις στιγμές που διαδραματίστηκαν, με πρωταγωνιστές δύο ομάδες νεαρών ατόμων, οι οποίοι παρεξηγήθηκαν μέσα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων και στην συνέχεια θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα ένας 23χρονος να χάσει τη ζωή του και άλλα δύο άτομα να τραυματιστούν.
Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 3:33 τα ξημερώματα της 28ης Απριλίου όταν 7 άτομα, που όπως φαίνονται στο βίντεο θα βγουν από την είσοδο του μαγαζιού.

Εκεί τους περίμενε ο 23χρονος μαζί με άλλο ένα άτομο, οι οποίοι είχαν κληθεί από τους φίλους τους, προκειμένου να τους βοηθήσουν στον διαφαινόμενο τσαμπουκά. Στις 03:33:20 αρχίζει η άγρια συμπλοκή. Ο 23χρονος που φοράει τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, όπως φαίνεται στην δεξιά μεριά του βίντεο, μαζί με έναν ακόμα φίλο του ανταλλάσσουν χτυπήματα με έναν 24χρονο. Κάποια στιγμή, όπως θα παρατηρήσετε, η μπλούζα του 23χρονου έχει γεμίσει από αίματα.

Ο νεαρός έχει ήδη δεχτεί τη θανατηφόρα μαχαιριά στην καρωτίδα, ενώ στη συνέχεια θα βγάλει από το τσαντάκι του το πιστόλι. Το παραπάνω σκηνικό έρχεται να ανατρέψει τις πληροφορίες που είχαν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας. Αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο 23χρονος ήταν εκείνος που έβγαλε πρώτος το όπλο και το έστρεψε εναντίον του δράστη, ωστόσο το πιστόλι του έπαθε εμπλοκή και δεν εκπυρσοκρότησε. Και στην συνέχεια, ο 24χρονος προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του, χρησιμοποίησε το μαχαίρι.

Όπως βλέπουμε όμως στο υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr, o 24χρονος είναι αυτός που κάνει χρήση του φονικού όπλου που έχει πάνω του και το καρφώνει στο λαιμό του θύματος. Στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας που λίγη ώρα θα αφήσει την τελευταία του πνοή θα βγάλει το όπλο από το τσαντάκι του. Όπως φαίνεται και στις εικόνες θα προσπαθήσει να πυροβολήσει αλλά δεν θα τα καταφέρει.

Ακολουθούν στιγμές πανικού, με τους παρευρισκόμενους να ζητούν να κληθεί άμεσα ασθενοφόρο, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα φτάνουν και οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο ο 24χρονος κατάφερε να διαφύγει και να καταζητείται μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, με τον ένα από αυτούς να έχει δεχτεί πυροβολισμό από άλλο όπλο, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο σφαίρες, εκ των οποίων ένα φυσίγγι που είχε πέσει από το όπλο του 23χρονου αχρησιμοποίητο και ένας κάλυκας από ένα άλλο περίστροφο.

Στη δικογραφία για το αιματηρό περιστατικό αναφέρεται ότι «λίγα δευτερόλεπτα μετά την έξοδο των ατόμων από το μαγαζί φαίνεται να λαμβάνει χώρα συμπλοκή μεταξύ του Κ., του Μ. και του Δ. κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κ. χτυπάει με μαχαίρι τον Ν. στον λαιμό, ο οποίος αμέσως μετά το χτύπημα που δέχεται, βγάζει από το τσαντάκι που είχε περασμένο χιαστί στο στήθος του, ένα πιστόλι και προσπαθεί να πυροβολήσει τον Κ., την στιγμή που εκείνος τρέχοντας επιστρέφει στο εσωτερικό του μαγαζιού».

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή, το τραύμα που δέχτηκε ο 23χρονος στον τράχηλο είχε βάθος περίπου 6 εκατοστών και έφθανε έως την σπονδυλική στήλη. «Είχε προκληθεί τρώση της δεξιάς κοινής καρωτίδας αρτηρίας, κάκωση η οποία είναι θανατηφόρα. Ο θάνατος έχει προκληθεί ταχέως λόγω αθρόας αιμορραγίας» αναφέρει στο ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε ο ιατροδικαστής στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

«Η είδηση διαδόθηκε πάρα πολύ γρήγορα τότε, χωρίς να ελεγχθεί τί ακριβώς συνέβη. Λήφθηκαν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας και προέκυψε ότι το θύμα δεν επιτέθηκε ποτέ αλλά αντιθέτως δέχτηκε επίθεση. Το πιστόλι που βγάζει ήταν στην προσπάθειά του να αμυνθεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης πήγε κατευθείαν να τον σκοτώσει, δεν υπήρχε κάποιο προηγούμενο. Οι γονείς πέρα από το πένθος που έχουν, έχουν μεγάλο θέμα γιατί αμαυρώθηκε η μνήμη του παιδιού. Θέλουμε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Πριν το συμβάν, ο δράστης και η ομάδα του είναι παρεταγμένοι και βγαίνουν έξω με σκοπό να γίνει κάποια φασαρία. Όμως ο δράστης είναι αποφασισμένος να πράξει» λέει στο newsit.gr η δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου Μαρία Βαγενά και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Με το μπλε τζιν ο δράστης στην αριστερή τσέπη του έχει ήδη το μαχαίρι το οποίο το κρατά, έτοιμος προς χρήση. Έχουν μία συμπλοκή, στην πορεία όμως ο δράστης απευθείας βγάζει το μαχαίρι και τον καρφώνει στην καρωτίδα. Είναι θανατηφόρο το χτύπημα. Αυτή την στιγμή ξέρουμε ότι κρύβεται, δεν εμφανίζεται και σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε από τον δολοφονηθέντα.

Μετά το χτύπημα στην καρωτίδα, το μετέπειτα θύμα κάνει την προσπάθεια να βγάλει το όπλο να αμυνθεί αλλά δεν έχει δύναμη. Ευτυχώς που υπάρχουν οι κάμερες ασφαλείας ειδάλλως θα κινδυνεύαμε ο δράστης να θεωρηθεί ότι ήταν σε άμυνα. Έτσι είχε παρουσιαστεί. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του αλλά δεν έχει συλληφθεί, κρύβεται».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις