Site icon NewsIT
23:52 | 25.03.25

Βίντεο – ντοκουμέντο με τους μοτοσικλετιστές που εμβόλισαν μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας αστυνομικό

Μηχανή της Αστυνομίας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Συνελήφθη ένας 16χρονος και ένας 20χρονος ο οποίος δεν είχε δίπλωμα

Η συμπλοκή έγινε στο Αιγάλεω με δύο τραυματίες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και την εμπλοκή ενός ανηλίκου.

Όλα ξεκίνησαν όταν όταν περίοικοι στο Αιγάλεω, κάλεσαν την αστυνομίας μιλώντας για συμπλοκή περίπου 30 ατόμων. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο.

Έκαναν «σήμα» σε ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει. Ο οδηγός του, στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε πάνω σε μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA καταγράφεται η στιγμή που οι αστυνομικοί αναζητούν τον οδηγό της μηχανής που τους εμβόλισε, ενώ έχουν πιάσει ήδη τον έναν νεαρό.

 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για ένα 16χρονο και έναν 20χρονο, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είχε δίπλωμα.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version