Ελλάδα

Βοιωτία: Αποκαρδιωτικές εικόνες από την Υλίκη λόγω της λειψυδρίας – Προσβάσιμο πλέον το νησί της λίμνης με το αυτοκίνητο

Άκρως ανησυχητικές εικόνες από την λίμνη Υλίκη στη Βοιωτία, έφερε στο φως η ομάδα «Up Stories», αποκαλύπτοντας τις τραγικές συνέπειες της λειψυδρίας στην περιοχή καθώς ένα νησί που απείχε 120 μέτρα από την ακτή πλέον μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια.

Η ομάδα παρατηρώντας την Υλίκη που έχει στερέψει λόγω της λειψυδρίας, χθες (28.10.2024) προσέγγισε την λίμνη για να δει με τα μάτια της τις αποκαρδιωτικές εικόνες.

Το νησάκι που μέχρι πρόσφατα απείχε από την ακτή 120 ολόκληρα μέτρα, πλέον είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο.

Κάτι τέτοιο φαντάζει απίστευτο αν δει κανείς τις εικόνες από το Google Maps που δείχνουν την μεγάλη απόσταση του νησιού με την ακτή.

Δείτε το βίντεο:

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως θυμούνται και άλλες φορές που η λίμνη είχε επηρεαστεί πολύ από την λειψυδρία αν και η σημερινή εικόνα που το νησάκι μπορεί να προσεγγιστεί με τα πόδια, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είχαν έρθει από την Ελβετία λίγες ώρες νωρίτερα», λένε οι συγγενείς του ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο στα διόδια της Εγνατίας Οδού
Θρήνος για τον 72χρονο και την 69χρονη σύζυγό του, που κατευθύνονταν στην Κοζάνη για τις γιορτές του Πάσχα, όταν συνέβη η φονική σύγκρουση, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό τους
Τα θύματα του τροχαίου στην Εγνατία Οδό