Πέμπτη, 3 Οκτ.
27oC Αθήνα

Βόλος: «Όταν πήγαινα διακοπές, κρατούσε τον σκύλο μου» – Τι λέει στο newsit.gr φίλη του serial killer των αδέσποτων ζώων

Βόλος: «Όταν πήγαινα διακοπές, κρατούσε τον σκύλο μου» – Τι λέει στο newsit.gr φίλη του serial killer των αδέσποτων ζώων

«Ο σκύλος μου δεν ξεκολλούσε από πάνω του. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια», λέει στο  newsit.gr φίλη του ανθρώπου που ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ως ο serial killer των αδέσποτων ζώων στο Βόλο.

Εναντίον του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τη θανάτωση έξι αδέσποτων ζώων και των τραυματισμό τριών ακόμη στον Βόλο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ ο δράστης με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου βραδινές ώρες της 30ης Σεπτεμβρίου του 2024 σκότωσε μια γάτα, ενώ πέντε ημέρες νωρίτερα είχε προχωρήσει στην ίδια πράξη και με ένα σκύλο.

Μιλώντας στο newsit.gr φίλη του φερόμενου ως δράστη μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, ενώ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 31χρονος έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται. 

Σύμφωνα με την γυναίκα, ο 31χρονος είχε χρειαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν να φυλάξει τον σκύλο της, αφού όπως λέει είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τα ζώα.

Ο ίδιος μάλιστα έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία με τον σκύλο της φίλης του, τον οποίο κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του.

«Έχω πάθει σοκ από τη στιγμή που το έμαθα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Δεν μου είναι εύκολο να πιστέψω ότι κατηγορείται για κάτι τέτοιο. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά τα ζώα. Αυτό τουλάχιστον μου έχει δείξει, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να το πιστέψω», λέει στο newsit.gr η γυναίκα και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Είναι κόντρα ο χαρακτήρας αυτού του ανθρώπου με τις κατηγορίες αυτές. Μάλιστα τα καλοκαίρια που πήγαινα διακοπές, εκείνος φύλαγε τον σκύλο μου. Ήξερα την αγάπη του για τον σκύλο μου, οπότε όταν έψαχνα κάποιον να το φυλάξει, μου έλεγε, «θα το κάνω εγώ». Ο σκύλος μου του είχε μεγάλη αδυναμία, όταν ερχόταν σπίτι μας δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον».

Πλέον ο 31χρονος από τον Βόλο, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι του, κατηγορείται για τη δολοφονία έξι ζώων και τον τραυματισμό ακόμη τριών.

Παράλληλα, στον 31χρονο επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν από την οικία του τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε μια γάτα, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δύο μαχαίρια.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις