Ελλάδα

Βόλος: «Τα παιδιά εκτοξεύτηκαν πάνω από το αγροτικό» λέει φίλη του ζευγαριού – Λουλούδια και κεριά στο κατάστημα που διατηρούσε

«Φάνηκε πως βγήκε ένα αγροτικό και έκοψε τον δρόμο της μηχανής» είπε φίλη του ζευγαριού στο newsit.gr - Λουλούδια και κεριά στο κατάστημα που διατηρούσαν οι δυο άτυχοι νεαροί

«Η μηχανή έμεινε κάτω και τα παιδιά εκτοξεύτηκαν πάνω από το αγροτικό» λέει στο newsit.gr φίλη του ζευγαριού που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στον Βόλο λίγα μόνο λεπτά μετά τη μοιραία πρόσκρουση, που κόστισε τη ζωή στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Συγκλονισμένη, τόσο από την απώλεια του νεαρού ζευγαριού όσο και με τον τρόπο που τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους, η φίλη τους περιέγραψε όσα είδε στο σημείο του δυστυχήματος στον Βόλο και όσα της είπε αυτόπτης μάρτυρας και φίλος της, που ήταν μπροστά τη στιγμή του δυστυχήματος.

«Εγώ βρέθηκα στο σημείο τυχαία λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουση. Ήταν δύο μηχανές, το ζευγάρι που σκοτώθηκε και από πίσω τους ακολουθούσε μια άλλη μηχανή με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Όταν πέρασα εγώ από το σημείο μόλις τα είχαν πάρει τα παιδιά, αλλά η πρόσκρουση ήταν με ένα αγροτικό και έφυγαν τα παιδιά πάνω από το αγροτικό. Η μηχανή έμεινε κάτω και τα παιδιά εκτοξεύτηκαν χωρίς τη μηχανή όπως μου είπε ο φίλος μας που ήταν μπροστά και επίσης φορούσαν κράνος και οι δύο» είπε.

«Όταν πέρασα εγώ από το σημείο – λίγα λεπτά μετά – είδα πως η μηχανή ήταν μπροστά και το αγροτικό ακόμη πιο μπροστά, δηλαδή φάνηκε πως βγήκε ένα αγροτικό και έκοψε το δρόμο της μηχανής. Ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός και είχε αρκετή κίνηση» σημείωσε τονίζοντας πως η δική της εκτίμηση είναι πως το αγροτικό «έκλεισε» τη μηχανή.

Τροχαίο στον Βόλο με θύματα έναν 32χρονο και την 31χρονο σύζυγό του
Τροχαίο στον Βόλο με θύματα έναν 32χρονο και την 31χρονο σύζυγό του

Το θανατηφόρο τροχαίο βύθισε στο πένθος δύο σπίτια, ενώ το πρωί της Δευτέρας (10.3.2025) έγινε γνωστό πως μόλις ο πατέρας του 32χρονου Κωνσταντίνου πληροφορήθηκε τον θάνατό του, υπέστη εγκεφαλικό και ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

Συντρίμμια της μηχανής του 32χρονου που σκοτώθηκε μαζί με την 31χρονη στο τροχαίο στον Βόλο
Συντρίμμια της μηχανής του 32χρονου που σκοτώθηκε μαζί με την 31χρονη στο τροχαίο στον Βόλο

Στο νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εισήχθη και νοσηλεύεται και η μητέρα του, στην οποία παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο
Φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου στον Βόλο

«Κλείσανε δύο σπίτια αυτή τη στιγμή. Χάθηκαν τα παιδιά στο τροχαίο και σήμερα πέθανε και ο πατέρας του παιδιού δυστυχώς. Πολύ καλά παιδιά και οι δύο. Δεν μπορώ να το περιγράψω για πόσο καλά παιδιά μιλάμε. Τους ήξεραν όλοι εδώ και τους αγαπούσαν, γιατί λόγω της επιχείρησης που διατηρούσαν η συναναστροφή τους ήταν κυρίως με τη νεολαία. Θρηνούν οι οικογένειες και οι φίλοι τους» καταλήγει η φίλη του ζευγαριού.

Από νωρίς το πρωί συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια και ανάβουν κεριά έξω από το μαγαζί του ζευγαριού στον Βόλο.

Λουλούδια και κεριά στο κατάστημα που διατηρούσε στο ζευγάρι
Λουλούδια και κεριά στο κατάστημα που διατηρούσε το ζευγάρι

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το ζευγάρι που είχε παντρευτεί πριν λίγους μήνες σκοτώθηκε στην άσφαλτο μέσα σε λίγα λεπτά. 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Παπαδόπουλος μετά την εισβολή στην Εθνική Πινακοθήκη: «Όποιος βρίζει τον Χριστό είναι ήρωας, όποιος τον στηρίζει κρατείται» λέει στο newsit.gr
Ο βουλευτής της Νίκης θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν εντός του κτιρίου της Πινακοθήκης μέχρι τη στιγμή που θα του αποδοθούν οι ακριβείς κατηγορίες
Το έργο τέχνης που προσπάθησε να καταστρέψει ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος