Ελλάδα

«Βραχιολάκια» σε 47χρονο μετρ της απάτης που στο παρελθόν είχε δηλητηριάσει τον σκύλο πρώην συντρόφου του

Ξάφριζε τα θύματά του προσποιούμενος άλλοτε τον δικηγόρο, τον λογιστή, ή τον επιχειρηματία

Μια του κλέφτη… λέει σοφά ο λαός μας και πράγματι αυτό ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση ενός 47χρονου ο οποίος συνελήφθη χθες (11.01.2025) στην Καλλιθέα για απάτες

Εις βάρος του 47χρονου, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης -10- ετών και -3- μηνών, για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας.

Ο συλληφθείς, προσποιούμενος -κατά περίπτωση- τον λογιστή, τον δικηγόρο, τον σύμβουλο επιχειρήσεων και τον επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, έπειθε τα θύματά του και κατάφερε σε πλείστες περιπτώσεις να αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών που διατάζει την προσωρινή του κράτηση ως κατηγορούμενο για βασανισμό και φόνο ζώου συντροφιάς καθώς ο κατηγορούμενος, σε προγενέστερο χρόνο και χρησιμοποιώντας δηλητηριασμένη τροφή, θανάτωσε σκύλο συντροφιάς της πρώην συντρόφου του για λόγους προσωπικής αντεκδίκησης.

Επιπρόσθετα για να αποφύγει τη σύλληψή του άλλαζε συνεχώς κατοικίες και μετακινούνταν κατά κύριο λόγο με ενοικιαζόμενα οχήματα ή οχήματα που ανήκαν σε έτερα άτομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για το κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο - «Τον βγάλανε στην άκρη, βρήκαν ένα άλλο πιο λαμόγιο ακόμα»
Σε μια από τις συνομιλίες η κατηγορούμενη προϊσταμένη κάνει λόγο για λαμόγια ενώ «αδειάζει» τη συγκατηγορούμενή της ιδιώτη μηχανικό με την οποία είχε συχνή επαφή
Κύκλωμα πολεοδόμων στη Ρόδο
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη