Πέμπτη, 17 Οκτ.
21oC Αθήνα

Βραυρώνα: Ανατροπή στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια – Ξανά στην ανακρίτρια το ζευγάρι από το Νεπάλ

Βραυρώνα: Ανατροπή στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια – Ξανά στην ανακρίτρια το ζευγάρι από το Νεπάλ

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του νεογέννητου βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας τον περασμένο Μάιο.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ που κατηγορείται για τον θάνατο του βρέφους, πέρασε ξανά το κατώφλι της ανακρίτριας, πέντε μήνες μετά την προφυλάκισή του για την υπόθεση της Βραυρώνας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η μητέρα επικαλέστηκε ψυχιατρικό πρόβλημα και ο άνδρας που φέρεται να πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια, έμαθε μετά από τεστ DNA ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού.

Την Τετάρτη (16.10.2024), το ζευγάρι από το Νεπάλ απολογήθηκε ξανά για όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάιο στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας, όπου εργάζονταν.

O 25χρονος που καταγράφηκε από τις κάμερες να μεταφέρει τη σακούλα με το νεκρό μωράκι έμαθε πρόσφατα ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του βρέφους.

Βραυρώνα: Δεν είναι του 25χρονου το μωρό

«Είμαι διπλά στενοχωρημένος από τη στιγμή που έμαθα ότι το μωρό δεν ήταν δικό μου. Κάναμε όνειρα για το μωράκι, είχαμε βρει και το όνομα που θα του δώσουμε. Η σακούλα νόμιζα ότι είχε πετσέτες, δεν ήξερα ότι πέταξα το μωρό μας…», λέει ο 25χρονος κατηγορούμενος.

Η ιατροδικαστική έρευνα είχε δείξει ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο η 24χρονη επέμεινε πως ήρθε στον κόσμο πρόωρα και νεκρό και ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα και ήταν νεκρό. Τρομάξαμε… Φοβόμασταν μήπως μπλέξουμε με τις ελληνικές αρχές. Ο σύντροφος μου δεν γνώριζε τι περιείχε η σακούλα. Από τότε που έμεινα έγκυος δεν αντιλαμβανόμουν πολύ καλά τις πράξεις μου. Έχω θέματα…», είπε.

 

Το δικαστικό συμβούλιο κρίνοντας ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση που συγκλόνισε, ζήτησε από την ανακρίτρια να ανοίξει ξανά τον φάκελο και να εξετάσει και τους μάρτυρες που εργάζονταν μαζί με το ζευγάρι από το Νεπάλ στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας. Ποιος σκότωσε το μωρό, γιατί και πώς;

Τις απαντήσεις θα δώσει η Δικαιοσύνη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις