Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς που πέταξαν το μωρό τους στα σκουπίδια

Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς που πέταξαν το μωρό τους στα σκουπίδια

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Κατά πληροφορίες και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν πως τέλεσαν το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού που τους έχει απαγγελθεί.

Η 24χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε κατά την απολογία της πως όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε.

Όταν πια ανέκτησε τις αισθήσεις όπως ισχυρίζεται διαπίστωσε πως το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής, καθώς δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

Τότε, φέρεται να ισχυρίστηκε πως πανικοβλήθηκε και πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών.

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας πως αυτή η απόφαση ήταν λάθος της και ζήτησε συγγνώμη για αυτήν την πράξη της. «Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Η 24χρονη μάλιστα ζήτησε να μην προφυλακιστεί επικαλούμενη το γεγονός πως εργάζεται και στέλνει λεφτά στην πατρίδα της, για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο 23χρονος πατέρας του βρέφους από την πλευρά του υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε, αλλάζοντας όσα είπε στην αστυνομία, πως δεν γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε την πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Σε κάθε περίπτωση και ο πατέρας και η μητέρα του νεογνού ισχυρίστηκαν πως είναι λυπημένοι με την απώλεια του μωρού, για το οποίο είχαν αποφασίσει ακόμα το όνομα που θα του έδιναν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις