Ελλάδα

«Βράζουν» στο State Department με τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα

Με επίσημη δήλωσή της, η εκπρόσωπος του State Department, Heather Nauert, καταδικάζει την νέα άδεια που πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Νέα αντίδραση του State Department προκάλεσε η παροχή -νέας- 48ωρης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείο Εξωτερικών, Heather Nauert, δήλωσε επισήμως ότι «οι ΗΠΑ καταδικάζουν απερίφραστα την απελευθέρωση του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πήρε για 4η φορά άδεια στην Ελλάδα».

[read4more]

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη μεταφέρθηκε πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές του Βόλου και αιτήθηκε 48ωρης άδειας, την οποία και εξασφάλισε. Η άδεια που έλαβε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ήταν η τέταρτη 48ωρη που παίρνει, προκαλώντας κάθε φορά αντιδράσεις και συζητήσεις.

Η εκπρόσωπος του State Department πρόσθεσε: «Οι άδειες αυτές αποτελούν επαίσχυντη αδικία για τα θύματα και δίνουν κίνητρο σε αναρχικούς οπαδούς του για περαιτέρω πράξεις βίας στο όνομά του. Βλέπουμε την ίδια ιστορία των αδειών να συνεχίζεται».

Δείτε την εκπρόσωπο του State Department

https://twitter.com/StateDept/status/1034520803352567808?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1034520803352567808&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F816349%2Fto-state-department-katadikazei-aperifrasta-ti-nea-adeia-ston-dimitri-koufodina%2F

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Απών ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης από το μνημόσυνο της σπουδαίας τραγουδίστριας - «Δεν ήταν και ποτέ παρών», είπε η Αγγελική Ηλιάδη
«Ο καθένας κάνει όπως θέλει και όπως αισθάνεται. Θα έπρεπε και εκείνος να γνωρίζει πότε είναι τα σαράντα, αν είναι δυνατόν»
H Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη