Ελλάδα

Βρέθηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Καλά κρατεί ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τον εντοπισμό ενός εκρηκτικού μηχανισμού στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο συναγερμός, όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, όταν ύστερα από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, υπήρξαν αναφορές για έναν μεγάλο θόρυβο που έμοιαζε με έκρηξη.

Άμεσα στα δικαστήρια έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποίησε έλεγχο.

Στα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έκανε άγνωστος στο zougla.gr και στην Εφημερίδα των Συντακτών ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η οποία επρόκειτο να εκραγεί σε 25 λεπτά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., μετά τις έρευνες εντοπίστηκε έξω από τον χώρο των Δικαστηρίων σακίδιο που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Έκρηξη δεν έγινε σύμφωνα με την αστυνομία, παρά τις περί του αντιθέτου αναφορές από κατοίκους, ενώ δεν χρειάστηκε και να επέμβει η Πυροσβεστική. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε νωρίς η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Με χαμηλές ταχύτητες τα αυτοκίνητα που περνούν από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών
Ξεκίνησε νωρίτερα από το συνηθισμένο η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, στα μεγάλα αστικά κέντρα και ειδικά στην Αττική, η οποία «άδειασε»...
Αυτοκίνητα στα διόδια