Site icon NewsIT

«Βροχή» βραβείων για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

02.09.2024 | 10:15
«Βροχή» βραβείων για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Οι βραβεύσεις για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών συνεχίστηκαν και το 2024, καθιστώντας το ως το πιο πολυβραβευμένο μουσείο στη χώρα μας. Μόνο φέτος έλαβε συνολικά 19 βραβεία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων, που έχει λάβει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, στα 83!

Τα βραβεία αυτά, έρχονται ως αποτέλεσμα της συμμετοχής του σε έξι διαφορετικές διαγωνιστικές διαδικασίες (Tourism Awards, Interiors Awards, Tripadvisor, Mediterranean Taste Awards London (MTA), Best Greek Food Awards, Olymp Awards) και αφορούν το ίδιο το μουσείο, τα προϊόντα μανιταριών που διαθέτει και τις δραστηριότητες του.

Το ένα είναι πλατινένιο, τα δώδεκα είναι χρυσά και τα έξι ασημένια. Ειδικότερα, το ίδιο το Μουσείο έχει λάβει τρία χρυσά, το κυνήγι τρούφας δύο χρυσά, η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας ένα χρυσό και τα προϊόντα, ένα πλατινένιο, επτά χρυσά και έξι ασημένια βραβεία.


Ο διευθυντής του Μουσείου, κύριος Νίκος Πάλλας, με αφορμή τις βραβεύσεις αυτές έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το 2024 είναι μία χρονιά σταθμός για το Μουσείο, αφού κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας. Είναι ευτυχές δε, ότι ταυτόχρονα με τα δέκα χρόνια, το 2024 αναδεικνύεται και σε έτος με τις περισσότερες βραβεύσεις. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη. Μεγάλες όμως είναι και οι ευθύνες μας, στο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version