Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Η γυναίκα που εγκατέλειψε το βρέφος φορούσε πολλά ρούχα για να μοιάζει με άνδρα

Χαλάνδρι: Η γυναίκα που εγκατέλειψε το βρέφος φορούσε πολλά ρούχα για να μοιάζει με άνδρα

Συνεχείς είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που εγκατέλειψε ένα κοριτσάκι δυο μηνών μέσα σε τσάντα σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, γυναίκα είναι το άτομο που εγκατέλειψε το παιδί μέσα σε σχολική τσάντα. Φορά πολλά ρούχα, αθλητικές φόρμες, έκανε τα πάντα για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της και να φαίνεται ότι είναι άνδρας.

Γι’ αυτό και μπερδεύτηκε και ο αστυνομικός που υπηρετεί στη φρουρά πολιτικού στην περιοχή και έκανε αρχικά λόγο για άνδρα. Οι αστυνομικοί για να φτάσουν στα ίχνη της εξετάζουν ποια διαδρομή ακολούθησε και γιατί επέλεξε αυτό το σημείο να αφήσει το παιδί.

Στην τσάντα υπάρχει σημείωμα που γράφει Βασιλική και είναι εκτυπωμένο. Δεν ξέρουν αν αυτό το χαρτί ήταν μέσα στην τσάντα ή έτσι λένε το παιδάκι.

Τα ρούχα, πάντως, του μωρού μαζί με το σημείωμα εξετάζονται στην διεύθυνση εγκληματολογικών υπηρεσιών προκειμένου να βρεθεί δείγμα DNA.

Η γυναίκα έκανε δύο κύκλους στην περιοχή πριν αφήσει το μωρό, καθώς θεωρούσε ότι δεν την έβλεπε ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια πολιτικού. Ο αστυνομικός είδε τη σκηνή και πλησίασε στο σημείο που είχαν αφήσει τη τσάντα και είδε μέσα το παιδί.

Πρόκειται για σχολική τσάντα και γι’ αυτό εικάζουν οι αστυνομικοί ότι μπορεί η οικογένεια να έχει και άλλα παιδιά που να πηγαίνουν σχολείο. 

Οι αστυνομικοί θα κάνουν έρευνες πόρτα πόρτα, ενώ θα γίνει έρευνα και στα μαιευτήρια για το ποια παιδιά γεννήθηκαν πριν από δύο μήνες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, είναι καλά στην υγεία του όπως και όλες οι ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις