Δευτέρα, 14 Οκτ.
25oC Αθήνα

Χαλάνδρι: «Κυνηγούσε για δέκα λεπτά με το μαχαίρι τα παιδιά», λέει ο πατέρας ανήλικου που τους επιτέθηκε ο Κινέζος

Χαλάνδρι: «Κυνηγούσε για δέκα λεπτά με το μαχαίρι τα παιδιά», λέει ο πατέρας ανήλικου που τους επιτέθηκε ο Κινέζος
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

«Κυνηγούσε για δέκα λεπτά τα παιδιά», λέει στο newsit.gr o πατέρας ενός από τους τρεις ανήλικους που βίωσαν εφιαλτικές στιγμές το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12/10/2024) στο Χαλάνδρι όταν ένας 49χροπος Κινέζος με ένα τεράστιο μαχαίρι επιτέθηκε στα παιδιά τα οποία έτρεξαν όσο μπορούσαν για να σωθούν.

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 το βραδύ όταν τα παιδιά που κινούνταν στην οδό Σπάρτης στο Χαλάνδρι, είδαν ξαφνικά τον αλλοδαπό άνδρα να κινείται εναντίον τους κρατώντας ένα μαχαίρι.

Ο Κινέζος κρατώντας και επιδεικνύοντας ένα κουζινομάχαιρο επιμελημένα δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο, το οποίο είχε συνολικό μήκος 57 εκατοστών εκ των οποίων τα 17 εκατοστά ήταν η λάμα του άρχισε να κυνηγάει τα παιδιά. 

«Ο Κινέζος είναι κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής που έγινε το περιστατικό και από ότι μας είπε η αστυνομία υπάρχουν παιδιά τα οποία όταν,  περνάνε από εκεί πετάνε νεράντζια στα μπαλκόνια.

Ο γιος μου με ένα φίλο του περάσανε από εκεί και συνοδεύανε μια κοπέλα που μένει σ εκείνο τον δρόμο», λέει στο newsit.gr ο πατέρας 13χρονου αγοριού που καταδίωξε ο Κινέζος και συνεχίζοντας περιγράφει τις στιγμές τρόμου και αγωνίας που έζησε ο γιος του με την παρέα του: «Ξαφνικά την ώρα που περνάγανε από εκεί είδε τα παιδιά και βγήκε έξω.

Κρατούσε ένα μαχαίρι το οποίο το είχε δέσει σε ένα μεταλλικό κοντάρι και είχε γίνει πολύ μακρύ αυτό, ένα μέτρο σχεδόν. Κυνηγούσε τα παιδιά για δέκα λεπτά περίπου και αυτά τρέχανε πολύ γρήγορα. Κάποια στιγμή πήρε ο γιος μου τηλέφωνο την αστυνομία και έφτασαν σε τρία λεπτά οι άνδρες της ομάδας Δίας και τον έπιασαν».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν  τον 49χρονο άνδρα στις 21:55, ο οποίος όταν τους αντίκρισε μπήκε αυλή πολυκατοικίας.

«Ο Κινέζος προσπάθησε να το κρύψει το μαχαίρι αλλά το είδανε οι αστυνομικοί. Αυτός δεν μιλάει ελληνικά και είχε έρθει ο γιος του ο οποίος μιλούσε αγγλικά και του έκανε τον μεταφραστή.

Τρόμαξαν πάρα πολύ τα παιδιά και προσπάθησαν να ξεφύγουν», καταλήγει ο πατέρας του 13χρονου λέγοντας στο newsit.gr  πως τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά και αυτή τη στιγμή να συζητάμε για αλλά πράγματα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις