Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε κολώνα, τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Χαλάνδρι: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε κολώνα, τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Orange Press Agency

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε κατά τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/09/2024) στο Χαλάνδρι, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και μετά από φρεναρίσματα δεκάδων μέτρων προσέκρουσε σε κολόνα.

Το τροχαίο έλαβε χώρα επί της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, κοντά στη συμβολή με την Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, στο ρεύμα προς την Κηφισίας.

Γείτονες που ήταν στο σημείο άκουσαν έναν πολύ δυνατό κρότο και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει. Διαπίστωσαν τότε ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει στροφή 180 μοιρών και είχε χτυπήσει με το αριστερό του τμήμα στην κολόνα, η οποία είχε «μπει» στη θέση του οδηγού.

Η σύγκρουση προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους περίοικους και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το ΕΚΑΒ δέχθηκε τέσσερις κλήσεις. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με δυο οχήματα, από τον σταθμό Αμαρουσίου, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ηλικίας 29 ετών. Στην περιοχή έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τα πληρώματα προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακόμισαν τον τραυματία στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, ο 29χρονος οδηγός δεν φορούσε ζώνη, ενώ στο οδόστρωμα υπάρχουν φρεναρίσματα περίπου 30 – 40 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης. Στο συμβάν δεν συμμετείχε άλλο όχημα, ωστόσο ελήφθησαν καταθέσεις από δυο οδηγούς που ήταν μάρτυρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις