Τρίτη, 15 Οκτ.
21oC Αθήνα

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 49χρονου Κινέζου με μαχαίρι στους ανήλικους

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 49χρονου Κινέζου με μαχαίρι στους ανήλικους

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι ενός 49χρονου Κινέζου σε ανήλικους το βράδυ του Σαββάτου (12/10/2024) στο Χαλάνδρι.

Οι τρεις ανήλικοι έζησαν τον απόλυτο τρόμο το βράδυ του Σαββάτου (12/10/2024) στο Χαλάνδι, όταν ένας άνδρας άρχισε να τους κυνηγά με μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών και άρχισε να τους κυνηγάει.

Στο αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, φαίνεται ο 49χρoνος να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, τους έλεγα πως εάν δεν εξαφανιστούν θα τους επιτεθεί. Ο λόγος, όπως είπε ο ίδιος, ήταν πως πίστευε πως τα παιδιά είχαν πετάξει νεράντζια στο σπίτι του.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος στη θέα τους έριξε την αυτοσχέδια κατασκευή προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις