Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ομολόγησε 37χρονος τη δολοφονία της 63χρονης – Είναι παιδικός φίλος της κόρης της

Χαλκίδα: Ομολόγησε 37χρονος τη δολοφονία της 63χρονης – Είναι παιδικός φίλος της κόρης της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, που ο θάνατός της είχε αποδοθεί στην αρχή σε πτώση από τη σκάλα του σπιτιού της. Το απόγευμα, φέρεται να ομολόγησε ο άνδρας που ήταν ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για έναν 37χρονο παιδικό φίλο της κόρης της 63χρονης. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είναι ένας άνθρωπος που είναι μπλεγμένος με τον τζόγο.

Κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται πως ήταν η ληστεία…

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «εγώ τα λεφτά πήγαινα να πάρω, που κάποια στιγμή μου είχε εκμυστηρευθεί η κόρη ότι είχε αλλά με είδε η ηλικιωμένη και την σκότωσα γιατί με αναγνώρισε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει υλικό από κάμερες που «δένει» τον 37χρονο με την υπόθεση αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα.

Το θρίλερ με τη δολοφονία, ξεκίνησε στις 10 Μαΐου όταν η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη μονοκατοικία που διέμενε στη Χαλκίδα. Αρχικά, ο θάνατός της θεωρήθηκε ότι οφείλεται σε ατύχημα ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση, έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί 5 πισώπλατες μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας που ομολόγησε το έγκλημα, γνώριζε ότι η 63χρονη είχε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι και πού το είχε κρυμμένο. Ο άνθρωπος αυτός ήξερε επίσης, πώς να μπει στο σπίτι, με το κλειδί στη γλάστρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews ο ξάδελφος της αδικοχαμένης 63χρονης, ο άνδρας αυτός μάλιστα, ήταν παρών μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις που γίνονταν.

Το ντόμινο των αποκαλύψεων συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να επικεντρώνονται τώρα στα αίτια της δολοφονίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις