Site icon NewsIT

Χαλκίδα: Τρέμει για τη ζωή της η 19χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφό της

03.09.2024 | 19:13
Χαλκίδα: Τρέμει για τη ζωή της η 19χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφό της

«Φοβάμαι ότι ο πρώην σύντροφός μου θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ημιτελές έργο του», λέει στο newsit.gr η 19χρονη που πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του νεαρού συντρόφου της στη Χαλκίδα.

«Μου προκάλεσε βαρύτατες σωματικές κακώσεις, πέραν του ψυχικού πόνου», εξομολογείται στο newsit.gr η 19χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 19χρονο σύντροφό της, τον περασμένο Ιούλιο μέσα στο σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι αποφάσισε να ζητήσει από τον 23χρονο σύντροφο της να χωρίσουν και αυτός απ’ ό,τι φαίνεται δεν ήταν σύμφωνος με αυτό. Ήταν βράδυ Σαββάτου και η 19χρονη διασκέδαζε μαζί με την παρέα της σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκίδας όπου στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και ο 23χρονος. Κάποια στιγμή προς το ξημέρωμα όταν η κοπέλα κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ, εκείνος την ακολούθησε και άρχισε να την σπρώχνει με δύναμη, με αποτέλεσμα η 19χρονη να πέσει κάτω. Την έβριζε και την απειλούσε ότι θα διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες της που είχε στο κινητό του. Ευτυχώς εκείνη την στιγμή πήγανε κοντά της ένας φίλος της μαζί με άλλα δύο κορίτσια και την βοήθησαν να φύγει από εκεί και τη μεταφέρανε σπίτι της.

Αυτό που ακολούθησε όταν μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν εφιαλτικό!

Ο 23χρονος πρόλαβε και πήγε πρώτος πριν να πάει η 19χρονη, έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα. Όταν μπήκε η κοπέλα τής πέταξε το κινητό, την ακινητοποίησε και της έκλεισε το στόμα. Στη συνέχεια την κλωτσούσε, τη χτυπούσε με γροθιές και σφαλιάρες. Η άτυχη κοπέλα έφτυνε αίμα και αυτός της φώναζε ότι θα τη σκοτώσει. Κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του και φώναζε για βοήθεια και τότε μια γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

«Η ίδια η αδερφή του πρώην συντρόφου μου, καθώς και η γιαγιά του, κατέθεσαν για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου, για το γεγονός ότι με έχει χτυπήσει στο παρελθόν, όπως και για το ότι είναι ικανός να μου προξενήσει εκ νέου κάποιο κακό», αναφέρει η 19χρονη κοπέλα στο newsit.gr και συνεχίζει εκφράζοντας την ανησυχία αλλά και τον φόβο για τη ζωή της λόγω του ότι ο 23χρονος παραμένει ελεύθερος.

«Οι μνήμες εκείνης της εφιαλτικής βραδιάς…»

«Ο πρώην σύντροφός μου διέφυγε της αυτόφωρης σύλληψης, έπειτα από το βάρβαρο συμβάν που έγινε και κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα ελεύθερος με ό,τι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται για τη ζωή και τη σωματική μου ακεραιότητα», δηλώνει με απόγνωση η 19χρονη κοπέλα για τον 23χρονο δράστη.

«Η κωλυσιεργία των διωκτικών αρχών, αλλά και της δικαιοσύνης, στη λήψη των κατάλληλων μέτρων προς προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, με θλίβει, και με απογοητεύει, ιδιαιτέρως, διότι ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα αποθαρρύνει νέες κοπέλες, που έχουν βιώσει αντίστοιχα με εμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να βρουν την ψυχή δύναμη και να μιλήσουν, αρμοδίως, γι’ αυτά, ζητώντας την τιμωρία του δράστη.

Πόσες γυναίκες φοβούνται το ίδιο, και ο φόβος τους ενισχύεται από τέτοιους είδους περιστατικά σαν το δικό μου, όπου ο δράστης δεν συλλαμβάνεται, και μέχρι και σήμερα δεν υφίσταται από το νόμο την όποια συνέπεια. Τελικά ούτε όλα αυτά δεν ήταν ικανά για να οδηγήσουν τη Δικαιοσύνη σε έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του», καταλήγει η κοπέλα.

Η 19χρονη συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για να ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή της, αλλά οι μνήμες εκείνης της εφιαλτικής βραδιάς του περασμένου Ιουλίου φαίνεται πως της ξυπνάνε φόβους που δεν την αφήνουν να πάει παρακάτω.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου, και εξαιτίας όλου αυτού παρακολουθούμαι ψυχοθεραπευτικά, πιστεύοντας, ότι ίσως κάποια στιγμή καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου. Ο πρώην σύντροφός μου συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του και για εμένα ο χρόνος έχει σταματήσει σε εκείνο το πρωινό, όπου γεμάτη αίματα, από τα αλλεπάλληλα γρονθοκοπήματα, που δεχόμουν είχα πιστέψει, ότι θα πεθάνω. Το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, να συλληφθεί, και να τιμωρηθεί ο πρώην σύντροφός μου για τις πράξεις του», τονίζει το νεαρό κορίτσι στο newsit.gr, επιθυμώντας να καταστήσει σαφές πως σε αυτές τις περιπτώσεις το θύμα μετά την καταγγελία και τη μήνυση, θα πρέπει να νιώσει ασφάλεια.

Η γραπτή δήλωση που έκανε η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Καρλή για την υπόθεση:

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο newsit.gr η μητέρα της 19χρονης δεν είχε κρύψει τον φόβο για τη ζωή του παιδιού της:

«Φοβόμαστε για τη ζωή του παιδιού μας, κινδυνεύει. Το μόνο που θέλουμε είναι να τιμωρηθεί για τις πράξεις του και να συλληφθεί ο δράστης, να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, γιατί μέχρι και σήμερα είναι ελεύθερος, αυτό θέλει και η κόρη μας, να είναι ασφαλής», είχε πει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version