Τρίτη, 20 Αυγ.
32oC Αθήνα

Χαλκιδική: Ακαριαίος ο θάνατος του 19χρονου στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Χαλκιδική: Ακαριαίος ο θάνατος του 19χρονου στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, με τον 19χρονο Γιάννη να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου 19χρονου, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, αφότου εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι, όπου είχε ανέβει μαζί με τον 16χρονο αδερφό του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, χθες (19.08.24) το βράδυ.

Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20.08.24), ο τραυματισμός του 19χρονου του προκάλεσε ακαριαίο θάνατο.

Να σημειωθεί ότι η κηδεία του 19χρονου θα γίνει αύριο, Τετάρτη στις 11 το πρωί στη Βέροια.

Όπως ανέφερε συντετριμμένος στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου νεαρού, από τη σφοδρή πρόσκρουση έσπασε ο αυχένας του και διαλύθηκε το πρόσωπό του. 

«Σάπια παιχνίδια χωρίς άδειες, χωρίς έλεγχο, χωρίς τίποτα. Το θέμα αυτό θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά και όχι μόνο επειδή έχασα το παιδί μου. Εγώ μένω Αθήνα και μόλις έμαθα τι έγινε, έφυγα κατευθείαν και ανέβηκα πάνω. Έχασα το παλικάρι μου. Είναι έγκλημα και δεν είναι εξ αμελείας», λέει στο newsit.gr.

Και συνέχισε: «Ανέβηκαν τα δυο παιδιά μου να παίξουν και μας φύλαξε ο Θεός που δεν χάσαμε και το δεύτερο. Ο χειριστής έβαλε σε μεγάλη ταχύτητα το παιχνίδι και αυτό ήταν σάπιο. Τα παιδιά μου συνομιλούσαν μεταξύ τους όταν άρχισαν να ξεκολλάνε τα καθίσματα. Ο μικρότερος πρόλαβε και πιάστηκε από το χερούλι.

Ο μεγάλος εκσφενδονίστηκε και εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει να προσπαθήσει να πιαστεί από την μπλούζα του μικρού και την έσκισε χωρίς να τα καταφέρει. Δεν πρόλαβε να πιαστεί από κάπου. Έσπασε ο αυχένας του, διαλύθηκε στο πρόσωπο. Και από τί; Από λούνα παρκ; Θα το φτάσω μέχρι εκεί που δεν πάει».

Μόλις στα 19 του χρόνια, ο άτυχος Γιάννης ετοιμαζόταν να φύγει για σπουδές στην Αθήνα, αλλά δεν πρόλαβε.

«Ο Γιάννης μας ήταν να φύγει για σπουδές στην Αθήνα στην αεροπορία και τώρα όλα γκρεμίστηκαν. Όλα έσβησαν μέσα σε μία στιγμή. Και τον πόνο που πήρε το παιδί ώσπου να βγει η ψυχούλα του; Έσπασε κρανίο, αυχένα και είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο. Ποιός ξέρει πόσο δυνατό ήταν αυτό το χτύπημα. Το παιδί είχε πεθάνει από την πρώτη στιγμή», είπε η γιαγιά του στο newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις