Τρίτη, 27 Αυγ.
29oC Αθήνα

Χαλκιδική: Ακόμα και το ρεύμα ήταν κλεμμένο στο μοιραίο λούνα παρκ – «Παλεύω μόνος να βρω απαντήσεις» λέει ο πατέρας του 19χρονου

Χαλκιδική: Ακόμα και το ρεύμα ήταν κλεμμένο στο μοιραίο λούνα παρκ – «Παλεύω μόνος να βρω απαντήσεις» λέει ο πατέρας του 19χρονου

Την ώρα που αναζητούν απαντήσεις οι χαροκαμένοι γονείς του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, έρχονται στο φως νέες πτυχές της ασυδοσίας με την οποία λειτουργούσε η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Παράνομα και αυθαίρετα και μάλιστα σε ένα κεντρικότατο σημείο της Χαλκιδικής, φαίνεται πως λειτουργούσε το συγκεκριμένο λούνα παρκ το οποίο τώρα, μπήκε στο στόχαστρο ελεγκτών. Δυστυχώς, μετά από την τραγωδία με την 19χρονο που έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά του, το οποία έσπασε εν κινήσει.

Σύμφωνα με το MEGA, ακόμα και το ρεύμα με το οποίο λειτουργούσε το συγκεκριμένο λούνα παρκ ήταν κλεμμένο! Δύο ημέρες μετά το δυστύχημα, πήγε στο σημείο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και διαπίστωσε ότι το ρεύμα της επιχείρησης ήταν κομμένο και πως τουλάχιστον για δύο μήνες, το λούνα παρκ έκλεβε ρεύμα από κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ.

Το ύψος της ρευματοκλοπής υπολογίζεται σε 4.000 ευρώ!

Κλήση για νέα απολογία της δημάρχου

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αποκεντρωμένη διοίκηση έστειλε δύο κλήσεις για να απολογηθεί ξανά η δήμαρχος αλλά ο αντιδήμαρχος, στον οποία η ίδια φαίνεται πως έριξε ευθύνες για το μοιραίο περιστατικό στο λούνα παρκ…

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του άτυχου 19χρονου, προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα Εφετών. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Eφετών Θεσσαλονίκης, Νίκος Καλύβης ζήτησε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής να επιμεληθεί προσωπικά όλες τις εισαγγελικές έρευνες που είναι σε εξέλιξη ώστε να ολοκληρωθούν τάχιστα, προκειμένου να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα όσον αφορά την απόδοση ποινικών ευθυνών.

«Παλεύω μόνος μου για να βρω απαντήσεις στον θάνατο του παιδιού μου»

Συγκλονίζουν τα όσα λέει ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια…«Παλεύω γιατί ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο μηχανισμός, που λειτουργεί η δικαιοσύνη, υπηρεσίες από το οργανωμένο κράτος. Προσπαθώ με δικούς μου ανθρώπους, με δικά μου στοιχεία να βοηθήσω την εισαγγελία, τη δικαιοσύνη να φτάσουν πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα και να ασκήσει επιτέλους διώξεις σε όλους αυτούς που κατά την άποψή μου για κανένα λόγο δεν θα έπρεπε να είναι ελεύθεροι σήμερα» είπε στο MEGA.

«Τώρα προσπαθώ με το δικό μου τρόπο με τις δικές μου θυσίες και στη μνήμη του παιδιού μου να επισπευσθούν όλα αυτά, κάνοντας οτιδήποτε πρέπει για να τιμωρηθούν αυτοί που δεν λογαριάζουν τις ζωές των ανθρώπων».

Η ζωή του και την οικογένειάς του, άλλαξε για πάντα τη στιγμή που οι άνθρωποι έμαθαν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται πια στη ζωή. 

«Με κάλεσε η μητέρα του και μου είπε τσιρίζοντας: Γιώργο σκοτώθηκε το παιδί μας. Μας σκοτώσανε το παιδί. Και απευθείας ο δεύτερος γιος μου πήρε το τηλέφωνο και μου είπε: Μπαμπά, χτύπησε ο Γιάννης. Προσπάθησε να με κρατήσει ψύχραιμο «αλλά αναπνέει, έχει χτυπήσει πάρα πολύ». Μετά πήρε το τηλέφωνο ένας άλλος, μου είπε μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ με την οικογένεια. Δεν μου έλεγε κανείς ότι το παιδί χάθηκε».

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις