Τρίτη, 20 Αυγ.
31oC Αθήνα

Χαλκιδική: Αυτό είναι το παιχνίδι στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ – Τι λένε τα σχόλια στο Google

Χαλκιδική: Αυτό είναι το παιχνίδι στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ – Τι λένε τα σχόλια στο Google

Μία φονική «κούρσα» στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής ήταν αυτή που στοίχισε τη ζωή στον μόλις 19 ετών Γιάννη.

Ο άτυχος νεαρός εκσφενδονίστηκε από το κάθισμα του φονικού παιχνιδιού, όπου είχε ανέβει στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, μπροστά στα μάτια των αδερφών του και της μητέρας του.

Ο 16χρονος αδερφός του που ήταν μαζί του στην «κούρσα θανάτου» και περιέγραψε καρέ καρέ στο newsit.gr το πως συνέβη το δυστύχημα, τόνισε πως το παιχνίδι «έτρεχε» με υπερβολικά γρήγορη ταχύτητα.

«Ήμουν με τον αδελφό μου στο ίδιο παιχνίδι. Καθόμουν ακριβώς δίπλα του. Φαίνεται πως ήταν κακοσυντηρημένα παιχνίδια. Το παιχνίδι πήγαινε υπερβολικά γρήγορα, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και ξεκόλλησε. Εγώ ήμουν τυχερός και αντέδρασα πολύ γρήγορα και έπιασα το σίδερο.

Ο αδελφός μου εκσφενδονίστηκε και χτύπησε με το κεφάλι σε ένα κολωνάκι. Ήρθαμε από τη Βέροια στη Χαλκιδική για διακοπές με τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου και έγιναν όλα αυτά. Προσπαθούμε όλοι. Εγώ ο ίδιος δυστυχώς ενημέρωσε τη μητέρα μου πως ο αδελφός μου δεν τα κατάφερε», αναφέρει ο αδερφός του 19χρονου στο newsit.gr.

Παρακάτω βλέπετε παλαιότερο βίντεο από το παιχνίδι, στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος κι έχασε τη ζωή του, καθώς και στιγμιότυπα από σχόλια γι΄αυτό, όπως καταγράφονται στη google.

 

Όπως διαβάζετε κι εσείς, στα σχόλια αναφέρεται και παλαιότερο ατύχημα, ενώ γίνεται λόγος για παλιά μηχανήματα και μη εκπαιδευμένο προσωπικό.

Στη συνέχεια, βλέπετε σε φωτογραφίες το κάθισμα, όπου βρισκόταν ο 19χρονος και το οποίο ξεκολλήθηκε.

Σημειώνεται πως ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις