Τρίτη, 20 Αυγ.
31oC Αθήνα

Χαλκιδική: Διαλύθηκε το πρόσωπο του 19χρονου από τη σφοδρή πρόσκρουση στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Ξεσπά ο πατέρας του

Χαλκιδική: Διαλύθηκε το πρόσωπο του 19χρονου από τη σφοδρή πρόσκρουση στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Ξεσπά ο πατέρας του

Ανείπωτος πόνος για την οικογένεια του 19χρονου Γιάννη, που ήταν για διακοπές στη Χαλκιδική, ανέβηκε με τον 16χρονο αδερφό του σε παιχνίδι στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.

Την ώρα που αναζητείται ο χειριστής του φονικού παιχνιδιού στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, ο πατέρας, ο αδερφός και η γιαγιά του άτυχου 19χρονου, ξεσπούν, μιλώντας στο newsit.gr.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του, που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον γιο του ενώ διασκέδαζε με τον αδερφό του στο λούνα παρκ, τα δυο του παιδιά συνομιλούσαν τη στιγμή που άρχισαν να ξεκολλάνε τα καθίσματα. Ο ένας κατάφερε να σωθεί, ο Γιάννης εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το κεφάλι του πάνω σε κολωνάκι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

«Θα το φτάσω μέχρι εκεί που δεν πάει», δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας του 19χρονου και συγκλονίζει, περιγράφοντας πως το πρόσωπο του παιδιού του είχε διαλυθεί τελείως από την σφοδρή πρόσκρουση κατά την φονική «κούρσα».

«Σάπια παιχνίδια χωρίς άδειες, χωρίς έλεγχο, χωρίς τίποτα. Το θέμα αυτό θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά και όχι μόνο επειδή έχασα το παιδί μου.

Εγώ μένω Αθήνα και μόλις έμαθα τι έγινε, έφυγα κατευθείαν και ανέβηκα πάνω.

Έχασα το παλικάρι μου. Εξαφανίστηκε ο χειριστής; Πού είναι ο χειριστής; Είναι έγκλημα και δεν είναι εξ αμελείας», λέει στο newsit.gr.

Και προσθέτει: «Ανέβηκαν τα δυο παιδιά μου να παίξουν και μας φύλαξε ο Θεός που δεν χάσαμε και το δεύτερο. Ο χειριστής έβαλε σε μεγάλη ταχύτητα το παιχνίδι και αυτό ήταν σάπιο. Τα παιδιά μου συνομιλούσαν μεταξύ τους όταν άρχισαν να ξεκολλάνε τα καθίσματα. Ο μικρότερος πρόλαβε και πιάστηκε από το χερούλι.

Ο μεγάλος εκσφενδονίστηκε και εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει να προσπαθήσει να πιαστεί από την μπλούζα του μικρού και την έσκισε χωρίς να τα καταφέρει. Δεν πρόλαβε να πιαστεί από κάπου. Έσπασε ο αυχένας του, διαλύθηκε στο πρόσωπο. Και από τί; Απο λούνα παρκ; Θα το φτάσω μέχρι εκεί που δεν πάει».

Μόλις στα 19 του χρόνια, ο άτυχος Γιάννης ετοιμαζόταν να φύγει για σπουδές στην Αθήνα, αλλά δεν πρόλαβε.

«Πήγαν τα παιδιά να παίξουν στο λούνα παρκ και χάθηκε τόσο άδικα η ζωή του εγγονού μου. Αυτό έγινε. Τόσο άδικα. Ένα παλικάρι 19 χρονών, θα το βάλουμε τώρα σε ένα κουτί γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι κρατούν τέτοιες επιχειρήσεις. Πήγε να παίξει το παιδί…», λέει συντετριμμένη στο newsit.gr η γιαγιά του. 

Ήταν με τα άλλα δύο αδέλφια του, δίπλα του, ευτυχώς σώθηκαν αυτά.

Ο Γιάννης μας ήταν να φύγει για σπουδές στην Αθήνα στην αεροπορία και τώρα όλα γκρεμίστηκαν. Όλα έσβησαν μέσα σε μία στιγμή. Και τον πόνο που πήρε το παιδί ώσπου να βγει η ψυχούλα του; Έσπασε κρανίο, αυχένα και είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο. Ποιός ξέρει πόσο δυνατό ήταν αυτό το χτύπημα. Το παιδί είχε πεθάνει από την πρώτη στιγμή».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις