Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Η ΕΛΑΣ με έγγραφο ενημέρωσε στις 9 Ιουλίου τον δήμο Κασσάνδρας ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του

21.08.2024 | 20:38
Χαλκιδική: Η ΕΛΑΣ με έγγραφο ενημέρωσε στις 9 Ιουλίου τον δήμο Κασσάνδρας ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19.08.2024).

Την οργή των συγγενών του 19χρονου έρχεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο ένα έγγραφο – αποκάλυψη που θέλει την αστυνομία στις 9 Ιούλιου να είχε ενημερώσει τον δήμο Κασσάνδρας στη Χαλκιδική πως το λούνα παρκ δεν είχε κάνει γνωστή τη λειτουργία του.

Ο έλεγχος της αστυνομίας έγινε στις 7 Ιουλίου όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η γνωστοποίηση, αναφέρει η ΕΡΤ.

Το έγγραφο αυτό έχει επικολληθεί στην επιχείρηση.

Η έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και τις πιθανές ευθύνες του δήμου Κασσάνδρας και του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, συνεχίζονται.

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του 19χρονου Γιάννη

Η τελευταία πράξη έπεσε σήμερα το πρωί (21.08.2024) στη Βέροια.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν τον 19χρονο Γιάννη που ξεψύχησε στη φονική κούρσα του λούνα παρκ.

Η οικογένειά του είχε ζητήσει αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορία.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του που είδε μπροστά στα μάτια της τον χαμό του παιδιού της, αλλά και ο πατέρας του που δεν έβλεπε την ώρα να τους συναντήσει για να χαρούν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, είχε αποκλειστεί από πανηγύρι στην Κοζάνη γιατί τα μηχανήματά του δεν είχαν πιστοποίηση.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται το μοιραίο παιχνίδι που κόστισε τη ζωή στον Γιάννη να είναι γεμάτο σκουριές.

Το συγκεκριμένο στοιχείο προκαλεί καινούρια ερωτηματικά για την ασφάλεια των παιχνιδιών του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Η κατασκευάστρια εταιρεία προειδοποιούσε για τους κίνδυνους του μηχανήματος

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια του συγκεκριμένου παιχνιδιού, έκρουσε και η κατασκευάστρια εταιρεία.

Σε έγγραφο που αποκάλυψε το MEGA, αποδείχθηκε πως το 2017 η κατασκευάστρια εταιρεία είχε βγάλει ανακοίνωση για το «crazy dance» λέγοντας πως παρουσιάζει ρωγμές στην κύρια δομή της μεταλλικής κατασκευής που συγκρατεί τα οχήματα.

Η συγκεκριμένη φθορά θα μπορούσε να είναι άκρως επικίνδυνη για τους πολίτες και τα μηχανήματα.

Στα 15 χρόνια λειτουργίας, το παιχνίδι θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιείται, κάτι που δεν έκανε πράξη ο 58χρονος ιδιοκτήτης, μιας και το crazy dance ήταν πολλών δεκαετιών.

Οργή προκαλεί και το τελευταίο σημείο της ανακοίνωσης που συνιστούσε προσοχή για τον χώρο στήριξης των καθισμάτων, ώστε να μην εκτοξευτούν στον αέρα τα παιδιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version