Site icon NewsIT

Χαλκιδική: «Ήταν ένα μάτσο παλιοσίδερα» λέει ιδιοκτήτης λούνα παρκ που αρνήθηκε να αγοράσει το μοιραίο παιχνίδι

27.08.2024 | 11:00
Χαλκιδική: «Ήταν ένα μάτσο παλιοσίδερα» λέει ιδιοκτήτης λούνα παρκ που αρνήθηκε να αγοράσει το μοιραίο παιχνίδι

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το μοιραίο λούνα παρκ στην Χαλκιδική, καθώς υπάρχει καταγγελία ότι το παιχνίδι που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης προοριζόταν για παλιοσίδερα.

Την καταγγελία έκανε ένας ιδιοκτήτης λούνα παρκ, ο οποίος αρνήθηκε να αγοράσει το παιχνίδι όταν του το πρόσφερε συνάδελφός του.

Μιλώντας ανώνυμα στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι με 250 ευρώ μπορεί κανείς να πάρει βεβαίωση καλής λειτουργίας ανεξαρτήτως της κατάστασης των μηχανημάτων.

«Πρέπει κάποια στιγμή το απόστημα να σκάσει», είπε και πρόσθεσε ότι αποφάσισε να μιλήσει για να καταγγείλει απαράδεκτες συνθήκες και πρακτικές που υπάρχουν.

Σχετικά με το μοιραίο παιχνίδι στη Χαλκιδική, είπε ότι του προτάθηκε να το αγοράσει. Όταν πήγε στην Κατερίνη για να το ελέγξει, το είδε και σε λειτουργία, αλλά και ενώ αποθηκευόταν για να γίνει σκραπ. «Εγώ δε θα το έπαιρνα ποτέ αυτό. Δεν θα έβαζα ποτέ ανθρώπους να κάτσουν πάνω σε αυτό το μάτσο από παλιοσίδερα», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Οι καταγγελίες του συνεχίστηκαν, καθώς είπε ότι το παιχνίδι, δεν φτιάχτηκε σε πιστοποιημένη, σοβαρή τεχνική εταιρεία αλλά σε γκαραζιέρη της γειτονιάς και έτσι δεν παρέχει καμία απολύτως ασφάλεια.

Σύμφωνα με όσα είπε, κανείς δεν έχει άδεια και διαπίστευση από κατασκευάστρια εταιρεία, ενώ με 250 ευρώ μπορεί να βρεθεί μηχανικός για να βάλει υπογραφή,

Κατήγγειλε επίσης ότι κανένας δήμος δεν έχει την τεχνογνωσία ή το προσωπικό προκειμένου να μπορεί να επιβεβαιώσει πως εφαρμόζονται και τηρούνται οι κανόνες. Μίλησε και για τους χειριστές επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κάποια διαπίστευση ώστε να έχει ελεγχθεί ότι κάνουν καλά και με ασφάλεια τη δουλειά τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version