Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Ξύπνησαν μνήμες από τον φριχτό θάνατο της 14χρονης στο λούνα παρκ στον Αλμυρό – Συγκλονίζει η μητέρα της

25.08.2024 | 16:28
Χαλκιδική: Ξύπνησαν μνήμες από τον φριχτό θάνατο της 14χρονης στο λούνα παρκ στον Αλμυρό – Συγκλονίζει η μητέρα της

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ)

Ο φριχτός θάνατος του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες από το δυστύχημα της 14χρονης Σεράινα το 2019 στον Αλμυρό του Βόλου.

Το ανήλικο κορίτσι είχε σκοτωθεί στο λούνα παρκ στον Αλμυρό, ιδιοκτησίας της 76χρονης συνεταίρου του 58χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο νεαρός Γιάννης.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες, Σάββατο (24.08.24) ο 58χρονος κι η 76χρονη αντάλλαζαν τα σάπια μηχανήματά τους, από τα οποία εκσφενδονίστηκαν τόσο ο 19χρονος όσο και η 14χρονη.

Τραγική ειρωνεία πως σήμερα, Κυριακή τελέστηκε τόσο το μνημόσυνο στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη στον τόπο της τραγωδίας όσο και το ετήσιο για την 14χρονη Σεράινα.

«Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες… το ίδιο αποτέλεσμα με τον Γιάννη… σήμερα θα ήταν στην ηλικία του περίπου», δήλωσε στο MEGA η μητέρα της Σεράινα.

 

«Επέστρεψε το εφιαλτικό βράδυ, δεν χωράνε λόγια, δεν υπάρχουν περιγραφές, οι πληγές δεν κλείνουν, ο πόνος δεν ξεπερνιέται», πρόσθεσε.

Η δίκη για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στον Αλμυρό έχει περάσει στην τελική ευθεία της ακροαματικής διαδικασίας.

Η εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία το 2019 διήρκησε τρία χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση κακουργηματικών διώξεων στην 76χρονη ιδιοκτήτρια και σε άλλα δύο άτομα για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο.

Τον περασμένο Ιανουάριο ασκήθηκε έφεση από τους κατηγορούμενους και τώρα αναμένεται ο προσδιορισμός της δίκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version