Πέμπτη, 22 Αυγ.
35oC Αθήνα

Χαλκιδική: «Λύγισε» ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – Έκανε αυτοψία στο μοιραίο «Crazy Dance» υποβασταζόμενος

Χαλκιδική: «Λύγισε» ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ – Έκανε αυτοψία στο μοιραίο «Crazy Dance» υποβασταζόμενος

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22.08.2024) ο πατέρας του άτυχου 19χρονου που «έσβησε» ξαφνικά σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής, βρέθηκε στο σημείο όπου ο αγαπημένος του γιος άφησε την τελευταία του πνοή, έκανε αυτοψία το παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, ο οποίος περίπου στις 15:00 επισκέφτηκε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στο οποίο ο γιος του, Γιάννης, πέθανε απροσδόκητα σε δυστύχημα πάνω στο παιχνίδι «Crazy Dance» το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr και τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Γιώργος Καϊμπαλης φαίνεται στα «λυγίζει» στην όψη του παιχνιδιού και στην απουσία της θέσης στην οποία καθόταν ο 19χρονος γιος του.

Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ με τον πατέρα να ξεσπά ρίχνοντας ευθύνες στην δήμαρχο για την άδεια του λούνα παρκ αλλά και στον εισαγγελέα που άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους τον 21χρονο χειριστή ενώ εγκατέλειψε το παιδί του αιμόφυρτο και έχει «μαυρισμένο» ποινικό μητρώο.

Το ξέσπασμα προς τη δήμαρχο Κασσάνδρας και τον 21χρονο χειριστή

«Όποιος δεν έχει τρόπο να διαχειριστεί τις υπηρεσίες, να πάει σπίτι του. Εγώ ως επιχειρηματίας έχω 10.000 φόρους για να πληρώνω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εμένα ποιος θα μου δώσει εξηγήσεις; Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στα δύο μου παιδιά που είδαν τον αδελφό τους με ανοιχτό κρανίο», είπε σε επικοινωνία του με το Mega ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

Ο ίδιος ξέσπασε για ακόμη μία φορά για το πώς ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον 21χρονο χειριστή: «Αυτά είναι τα πιο σοβαρά ερωτήματα της υπόθεσης. Αν δεν μας απαντήσουν εκείνοι άμεσα, θα το κάνουμε μόνοι μας.

Όλοι αυτοί εκλέγονται από εμάς για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πρέπει να απαντήσουν στα παιδιά και την μητέρα τους. Η μοναδική εικόνα που έχω είναι η εικόνα από τα μάτια των παιδιών και της μάνας του. Το παιδί μου χάθηκε από τα σάπια μηχανήματα, το δεύτερο ζει από τύχη».

Ο πατέρας δήλωσε πως ο μικρός του γιος φώναζε πως ξεκολλάει το κάθισμα ενώ η μητέρα του ούρλιαζε στον χειριστή να χαμηλώσει την ταχύτητα.

Ο πατέρας του 19χρονου επιτέθηκε ευθέως στην δήμαρχο Κασσάνδρας ρωτώντας την από που έπαιρνε ρεύμα το λούνα παρκ.

«Τις υπογραφές για την ηλεκτροδότηση τις βάζει ο δήμος. Από που πήρε το ρεύμα η επιχείρηση αν δεν είχατε εσείς ευθύνη;».

Η δήμαρχος Κασσάνδρας με τη σειρά της απάντησε πως ο χώρος ήταν ιδιωτικός και έπαιρνε ρεύμα χωρίς την εμπλοκή του δήμου ενώ του είπε και πολλά συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Στη συνέχεια άφησε υπόνοιες πως ο χώρος ήταν μισθωμένος από κάποιο πρόσωπο που ήταν υποψήφιο στις εκλογές πριν από κάποιο καιρό.

«Θα έπρεπε να είστε δίπλα σε εμάς κα δήμαρχε. Εφόσον και εσείς χάσατε ένα παιδί 21 ετών. Θα έπρεπε να μας βοηθάτε», είπε και η δήμαρχος ξέσπασε σε κλάματα.

«Ξέρω ένα πράγμα, ο εγκληματίας που έσπαγε πλάκα με τις ζωές, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Έστειλα τα παιδιά μου 4 μέρες για διακοπές και γύρισαν πίσω από τα 3, τα 2. Το ένα σακατεμένο. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα φροντίσω ως γονιός να βρω μόνος μου τη λύση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έχει συμβεί.

Ο 13χρονος γιος μου έχει να κοιμηθεί τέσσερις ημέρες. Έχει τη φωτογραφία με το ανοιγμένο κρανίο του αδελφού του», είπε.

«Έκλεισε αυτή η οικογένεια, αυτό το σπίτι. Η εικόνα του παιδιού μου δεν θα φύγει πότε από τη ψυχή μας. Μας πήραν το παιδί μας», ξέσπασε ο πατέρας του και με δυσκολία προσπάθησε να συγκρατήσει τους λυγμούς του για το αδικοχαμένο του παιδί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις