Site icon NewsIT

Χαλκιδική: Με δικό του πραγματογνώμονα στο λούνα παρκ ο πατέρας του 19χρονου – Ζητά απαντήσεις

23.08.2024 | 10:27
Χαλκιδική: Με δικό του πραγματογνώμονα στο λούνα παρκ ο πατέρας του 19χρονου – Ζητά απαντήσεις

Με τον πόνο του να είναι αβάστακτος ο πατέρας του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, προσπαθεί να βρει δικαίωση.

Ο φρικτός θάνατος του γιου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ με τον πατέρα να θέλει να βρεθούν οι ένοχοι της τραγωδίας.

Έχασε το 19χρονο παιδί του που διασκέδαζε στο λούνα παρκ και θέλει όσοι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να βρεθούν τώρα ενώπιον των ευθυνών τους.

Γι’ αυτό τον λόγο σήμερα (23.08.2024) το μεσημέρι θα πάει με δικό του πραγματογνώμονα στον τόπο που το παιδί του άφησε την τελευταία του πνοή. Θέλει να ελεχθούν τα πάντα και να δοθούν απαντήσεις για το τι οδήγησε στον τραγικό θάνατο του γιου του.

Χθες Πέμπτη (22.08.2024) ο πατέρας του 19χρονου βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική μαζί με τον άλλο του γιο του και είδαν από κοντά το παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στο παιδί του.

Ο Γιώργος Καϊμπαλης φαίνεται στα «λυγίζει» στην όψη του παιχνιδιού και στην απουσία της θέσης στην οποία καθόταν ο 19χρονος γιος του.

Ο πατέρας του 19χρονου μιλώντας στο Mega ξέσπασε…. «Δεν τους φοβόμαστε, αυτό πρέπει να καταλάβουν, είτε είναι εισαγγελείς, είτε υπουργοί, είτε Περιφερειάρχες. Ας είναι όποιο θέλουν, δεν έχουμε φόβο και αυτό θα το νιώσουν και θα το καταλάβουν. Αυτή τη φορά δεν θα περάσει. Το διαμελισμένο κρανίο του 2 μέτρα παλικαριού μου… Θα μου δώσουν λόγο, στα αδέρφια του και στη μάνα τους»

Δεν θα ξεφύγουν αυτή τη φορά, δεν θα ξεφύγουν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν θα ξεφύγει κανένας και δεν τους φοβάμαι. Δεν φοβάμαι, μόνο τον Θεό φοβόμασταν και τώρα τον αγαπάμε γιατί έχει το παιδί μας. Θα χάσουν τον ύπνο τους. Δεν είναι απειλή. Όπως εμείς τον χάσαμε και μας τελείωσαν τη ζωή, το ίδιο θα πάθουν και αυτοί», κατέληξε ο πατέρας του 19χρονου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version