Πέμπτη, 22 Αυγ.
27oC Αθήνα

Χαλκιδική: Ο 21χρονος χειριστής του φονικού παιχνιδιού στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και κλοπές

Χαλκιδική: Ο 21χρονος χειριστής του φονικού παιχνιδιού στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και κλοπές

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση με τον τραγικό θάνατο 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και κλοπές.

Μετά το τραγικό τέλος που βρήκε ο 19χρονος Γιάννης στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και έπειτα από έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού είχε απασχολήσει ξανά την αστυνομία, καθώς όπως φαίνεται είχε βαρύ ποινικό παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και για πολλές κλοπές αυτοκινήτων. Παράλληλα είχε συλληφθεί στο παρελθόν μετά από έκδοση εντάλματος ενώ έχει προσαχθεί συνολικά 6 φορές.

Ο χειριστής, αμέσως μετά το περιστατικό, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος αφού «πετάχτηκε» από το κάθισμα του παιχνιδιού, είχε τραπεί σε φυγή και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς το μεσημέρι της Τρίτης 20/08.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 21χρονος ζούσε στο Κιλκίς και πήγε στη Χαλκιδική για να ξεφύγει από ανθρώπους που τον κυνηγούσαν.

Την ίδια ώρα, για δεύτερη μέρα, οι πραγματογνώμονες που όρισε το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας, βρίσκονται στο χώρο του λούνα παρκ και πραγματοποιούν εξονυχιστικό έλεγχο στο παιχνίδι που κόστισε την ζωή στον 19χρονο.

Οι πραγματογνώμονες έκαναν προσομοίωση, τοποθετώντας βαριά σακιά συνολικού βάρους 75 κιλών ανά κάθισμα, λειτουργώντας το παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τον χαμό του Γιάννη.

Στο σημείο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ μαζί με τον γιο του. Ακόμα δεν έχει γνωστό εάν το δεύτερο λούνα παρκ που έχει ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει άδεια λειτουργίας.

Το λούνα παρκ σφραγίστηκε επισήμως από την αστυνομία και το μοιραίο παιχνίδι μπήκε στο μικροσκόπιο. Σήμερα Τετάρτη, βρέθηκαν στο σημείο ειδικοί τεχνικοί για να διακόψουν την παροχή ρεύματος του χώρου ψυχαγωγίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις